donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

President en VP bezoeken Drietabbetje

lees ook ...

Personeel Economische Zaken Saramacca Doorsteek kan niet opt...

Minister Rishma Kuldipsingh van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft een oriëntatiebezoek gebracht aan de dependance te Saramacca Doorsteek. De ...

President Santokhi en Vice-President Brunswijk deden op hun tocht door het district Sipaliwini ook de plaats  Drietabbetje oftewel Diitabiki  aan. Voor het eerst in de geschiedenis van Diitabiki waar de Granman van de Ndyuka’s  zetelt, werd de erewacht gehouden.

Granman Bonoo Velantie was op zijn residentie de gastheer van de regeringsdelegatie onder leiding van President Chan Santokhi en Vice-President Ronnie Brunswijk.

“Voor mij is het een hele eer om onderdeel van dit alles te zijn”, zei Granman Velanti: “Suriname is ook het binnenland en het binnenland is Suriname, duurzame ontwikkeling is voor ons allen”.

In de krutu die hierna volgde heeft de regering het opperhoofd bedankt voor de ondersteuning die zij hebben gegeven aan de huidige regering om Suriname te mogen leiden. De granman gaf de regering zijn zegen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident en VP bezoeken Drietabbetje