zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
4
(1)

President en Vicepresident krijgen cadeau van kunstenaar

lees ook ...

Carl Breeveld moet dringend medisch behandeld worden in het ...

De bekende Surinamer Carl Breeveld is ziek. Hij is dringend aan medische behandeling toe, die niet mogelijk is in Suriname. Zijn familie en vrienden zijn een crowdfunding gestart. Men hoopt 30.000 eur...

President Chandrikapersad Santokhi kreeg gisteren 03 februari een met de hand vervaardigd, uit hout gesneden horloge van kunstenaar Harry Pinas cadeau. Het was de eerste werkdag van de president na in isolatie te zijn geweest vanwege een covidbesmetting en tegelijkertijd zijn 62ste verjaardag. Het houtsnijwerk is gemaakt van Surinaams letterhout. Ook vicepresident Ronnie Brunswijk kreeg een exemplaar van het kunstwerk van de kunstenaar cadeau.

Kunstenaar Harry Pinas is sinds zijn tienerjaren bezig met houtsnijwerk. Hij maakt al zijn kunstwerken uit Surinaams hout, omdat dit hout kwalitatief goed is, waardoor de kunstwerken heel lang meegaan. Hij heeft aan een ieder mee: “Als je de kans krijgt om iets te doen in het leven, grijp deze kans met beide handen aan. Ook al ben je niet ver geschoold, voel je niet minderwaardig. Er zijn diverse wegen die je kunt bewandelen om je doel te bereiken. In het leven kun je altijd iets ondernemen om jezelf hoog te plaatsen op de maatschappelijke ladder.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident en Vicepresident krijgen cadeau van kunstenaar