zaterdag 2 maart 2024
31 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

President en echtgenote, bezochten met Kerst de EBG en de RK kerk

lees ook ...

Drempelkosten SEH Wageningen tijdelijk opgeschort vanwege ro...

De drempelkosten voor behandeling op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Petronella Ziekenhuis in Wageningen zijn tijdelijk opgeschort, zo maakte minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid gisteren bek...

President Chandrikpersad Santokhi en echtgenote bezochten op zaterdag 24 december de jaarlijkse kerstnachtdienst van de Grote Stads Kerk in Paramaribo. Tijdens de dienst vond de gebruikelijke kaarsenceremonie plaats als teken van het licht bij de geboorte van Jezus Christus.

De president sprak een boodschap over hoop en liefde uit en wenste de gehele samenleving, vrede, liefde en een saamhorige Kerst met elkaar toe.

De 25 ste december bezocht het Presidentelijk echtpaar de plechtige Kerstmis in de Kathedrale Basiliek. Bisschop Karel Choennie ging voor in de dienst met als thema: God werd mens om ons niet alleen te verlossen van de slavernij der zonde, maar ook van de zonde der slavernij. Hierbij werd stilgestaan bij de rol van de kerk in het geheel.

De Bisschop gaf aan dat kerken hun geweten zullen moeten onderzoeken en concreet het leed moeten benoemen dat de Inheemsen, de tot slaaf gemaakten en hun nakomelingen is aangedaan.

President Santokhi en echtgenote namen de boodschap tot zich en wensten de aanwezigen gezegende kerstdagen toe.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident en echtgenote, bezochten met Kerst de EBG en de RK kerk