dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

President en delegatie naar internatioale energieconferentie

lees ook ...

Directeur Duurzame ontwikkeling inheemsen brengt bezoek aan ...

Directeur Duurzame Ontwikkeling Inheemsen (DOI), Melisa Fredericks, heeft onlangs een kennismakingsbezoek gebracht aan de inheemse dorpen Grankreek en Columbia in het district Saramacca. Ze werd verge...

President Chandrikapersad Santokhi bezoekt  de International Energy Conference and Exhibition 2022 in Guyana  van 15 tot en met 18 februari. Dit is een jaarlijkse ontmoeting van lokale, regionale en internationale energie-experts, over de Internationale energie sector en de mogelijkheden voor samenwerking op het gebied van energie, technologie, onderwijs, en invulling door diaspora. 

De delegatie bestaat  uit minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), minister David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen en vooraanstaande namen uit de energiesector.

Op de eerste dag zal Santokhi zijn visie delen, ook andere regeringsleiders zullen hetzelfde doen. Aan het woord komen gastheer president Irfaan Ali van Guyana, president Nana Addo Akufo-Addo van Ghana en minister-president Mia Mottley van Barbados.

Anand Jagesar, de directeur van Staatsolie, is ook spreker op de conferentie met het onderwerp ‘Staatsolie en local content initiatieven in Suriname.’

Bij de afronding  van de conferentie zijn er mogelijkheden voor ontmoetingen op  ‘business-to-business’ meetings. President  Santhoki zal van de gelegenheid gebruik maken om bilaterale ontmoetingen te hebben met de president van Ghana en de minister-president van Barbados, alsook een ontmoeting met de CEO van Exxon Mobile, Darren Woods.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident en delegatie naar internatioale energieconferentie