Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

President Centrale Bank van Suriname distantieert zich van neppe Facebook-accounts

Geplaatst

op

Maurice Roemer

Maurice Roemer, president van de Centrale Bank van Suriname (CBvS), distantieert zich van de ‘fake Facebook aanwezigheid’. Dit maakt de moederbank bekend in een bericht.

Onlangs is via verschillende Facebook-accounts de indruk gewekt, dat het publiek terechtkan bij de bankpresident voor leningen. De CBvS wenst het publiek te informeren dat deze accounts niet van de governor afkomstig zijn.

De bankpresident betreurt het ten zeerste dat dit zich voordoet en distantieert zich volledig van deze Facebook-accounts.

De CBvS roept de Surinaamse samenleving op waakzaam te zijn en benadrukt dat berichtgeving aan het publiek altijd via de officiële kanalen zal worden bekend gemaakt.

Ook bij verschillende ministers uit het kabinet Bouterse-Adhin is het al vaker voorgekomen dat er neppe Facebook- accounts zijn aangemaakt. Het ging er vaak om dat de samenleving bij hun terecht was voor leningen.

Culturu.com

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Edward Belfort :”Bouterse wilt niet van zijn stoel gaan”

Geplaatst

op

Img 6182

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Edward Belfort is ook in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Hij is zeer ontevreden over het verloop van de tellingen daar er nog steeds geen definitieve uitslag wordt gecommuniceerd naar de bevolking toe.

Edward Belfort : “Voor t eerst voor gekomen in Suriname dat dit zo gaat”

Lees verder

Suriname

Ondervoorzitter Abop Martinus Joël : “If yu lassi, dan yu mus mang teki a lassi san yu lassi”

Geplaatst

op

Img 6181

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Ondervoorzitter van ABOP Martinus Joël bevind zich momenteel in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Culturu.com heeft een reactie van hem weten te verkrijgen.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen