Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

President Bouterse werkt aan evacuatie plan gemeenschap Kastanje

Geplaatst

op

door

President Desire Bouterse is druk doendemet zijn team om aan een evacuatieplan te werken. Het gaat bij deze om mensenin het gebied Kastanje te evacueren. Volgens het Staatshoofd zitten de mensendaar zonder electriciteit, water, poli en internet. “ Het is verschrikkelijkwat onze Surinaamse broders en zusters daar mee maken. We kunnen de mensen nietzo laten dus werken aan een evacutaieplan”. Culturu.com voert u terig naar depresident zijn statement betreffende de gemeenschap Kastanje.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Tommie Christaan in Surinaamse video clip van Damaru

Geplaatst

op

door
Lees verder

Suriname

Hoofd Luchtvaartdienst ontheven

Geplaatst

op

door

Het hoofd van de Luchtvaartdienst, Faizel Baarn, is met onmiddellijke ingang uit zijn functie ontheven. In het voorbije weekend is het besluit bekrachtigd tijdens een vergadering op het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C).

Zijn buitenfunctiestelling houdt direct verband met de verdwijning van het tweemotorig vliegtuig. Het toestel is op 12 oktober vanaf het vliegveld Zorg en Hoop opgestegen. Kort daarna is het radiocontact met de luchtverkeersleiders verbroken.

Als eindbestemming was Curaçao opgegeven. In het toestel zaten er vermoedelijk twee personen. Contact tussen Suriname en buitenlandse luchtverkeersdiensten heeft aan het licht gebracht, dat het vliegtuig niet in Curaçao is aangekomen. Formeel wordt dit toestel als “vermist” aangemerkt.

Lees verder

Meest gelezen

X