Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

President Bouterse vormt nieuw Kabinet

Geplaatst

op

President Desi Bouterse is begonnen met de vorming van een nieuw Kabinet. Het Kabinet van de President heeft via een persbericht bekend gemaakt dat de President, binnen de Raad van Ministers, begonnen is met de gesprekken.

Het streven is om met ingang van 1 februari 2017 het nieuwe kabinet compleet te hebben.

Vanuit het Kabinet van de President zal de samenleving tijdig geïnformeerd worden over het verloop van deze ontwikkeling.

 

13 Reacties

13
Reageer op dit artikel

1000
Bouta

Een slimme ezel stoot zich niet keer op keer aan dezelfde paal.
Maar bouterse is een korruptieve ezel die zich zaal blijven stoten want dat is zijn geaardheid beter zal hij nooit weten en vooruit streven.zo heeft de boze geesten hem geschapen daarom blijft hij naar bron Obama gaan.
Laat hij blijven resuffen met zijn kabinet tot aan zijn dood.

Bouta

Een slimme ezel stoot zich niet keer op keer aan dezelfde paal.
Maar bouterse is een korruptieve ezel die zich zaal blijven stoten want dat is zijn geaardheid beter zal hij nooit weten en vooruit streven.zo heeft de boze geesten hem geschapen daarom blijft hij naar brokabaka gaan.
Laat hij blijven resuffen met zijn kabinet tot aan zijn dood.

Ramon

welke regering deed het beter dan Bouta. de jeugd kent geen armoede . onze coorouders onze ouders hadden het vele malen slechter dan de mensen nu. vroeger zelf toilet papier had je niet geen suiker soms. nu vind je alles toch. het is nog niet goed nee ontwikkeling moet komen. maar beter dan de andere presidenten doet Bouta het wel

Lijpe

Nou zegt…reschuffelen?alweer?zou het niet eens beter zijn dat bouta zelf als persoon eerst gereschuffelt wordt!!Die man heeft goeie bedoelingen voor al zijn minister om ze allemaal een jaar te laten zitten zodat al hun priveleges geregeld zijn en z dan t reschuffelen ..zo doet hij nu weer?Moet bouta niet zelf naar de klote zelf gereschuffelt wordn met mapangpang!!A fuck a heri mapanpang kondre kaba…wat een griezelige gedierte is die man

Lijpe

@ramon
Volgens mij ben jij nauwkeurig op de hoogte hoe ht land reilt en zeilt afgelopen jaren @reg bouta/amrali-bouta/adhin..
Vandaar j onwagelijke uitsprkn doet koe…
Wat doet bouwta??heeft hij je loon aangepast met al di verhoginge??ging j wel eerder 5.75 betalen voor benzin?was de koers 7 zoveel???????????
Eyy punk wat praaaat j..
Je bnt zo dom als bouta..
Of ben j nog afhankelijk van j ouders???
Get a real life ..

Siki

laat Bouta zijn karwei afmaken. geef die man de kans om zijn tijd uit te zitten en laat het volk bepalen. het volk eet drinkt en zolang het goed gaat gaan ze hem steunen. zoniet moeten ze de straat op als ze iets anders willen. maar laat Bouterse zijn werk doen en hij bedoeld het goed.

Douwe

Bouta krijgt de schuld voor de verdere liberalisering van de Westerse wereld en haar invloedssferen. Jammer dat de gemiddelde Surinamer hier niet van weet.

Royke

overal ter wereld valt een kaninet als er veel fouten worden gemaakt. NL BIJVOORBEELD in Suriname stuurt Bouta iedereen naar huis en probeert het opnieuw met veesbloed.ik ben van mening ….of de hele regering gaat naar huis man en muis… dis nieuwe verkiezingen. ipv steeds poppetjes de schuld te geven.de opositie horen we niet. juist nu zouden de volks vertegenwoordigers moeten praten. maar volgens mij zijn ze een beetje bang

bla

We konden wijdenbosh wel masaal weghalen. Weet jij waarom? Omdat hij een democraat was maar deze man is een dictator dus gaat hij niet zomaar eruit stappen. Hij wil precies als de afrikaanse president zitten en zijn straf ontlopen.

bla

Obama heeft 8 jaren gezeten en nooit gerishuffel deze man zit 6 jaren en bijna 20 mensen gereshuffeld dwz dat ju no bung lek president. Soso kaw a pot drape nanga ing srefi. Iedereen moet een jaar zitten en alle privelegens hebben nadat ze eruit fewipt zijn. Wanneer geld spreekt zwijgt het kabinet. Duivels allemaal.

Criss

Bouterse doet veel voor het Land.
ik weet zeker dat een ander president het niet veel beter dan hem zou doen.
Lang leve Bouta

@kcawora

Nee bouta Moet weg hij is de slechtste president die Suriname ooit heeft gehad , vanaf de coup heeft hij Suriname Na het kolonialisme in een diep dal gestort, de moordpartijen o.a. in 80,82,en 86 zijn het bewijs mensen die dat niet vinden maken deel uit van z’n sekte, Santhokhi laat als enige tegengeluid horen, alles wat het front heeft bereikt is tenietgedaan door hem en z’n volgelingen. Geen goedezaak voor t land

django

alle mensen die gaan zitten doen hun best maar ze hebben te weinig kaas van gegeten hoe een land te leiden. Shantokie alias sherff wat heeft hij gedaan . ze beschildigen elkaar. niemand weet het mëer. iedereen die dichtbij de staatskast zit stop wat in zijn zak. eigrnbelang eerst. er is nu geen betere dan Bouterse die is opgestaan dus laat hij het doen totdat het volk een ander aanwijst die opstaat. ik heb geen betere dan bouta gezien.Advertentie

Suriname

Politie pakt 27 sexwerkers op

Geplaatst

op

By

De politie van regio Paramaribo heeft in de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 april opgetreden tegen commerciele sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat)en de Waaldijkstraat. Deze vrouwen, 19 in totaal, zijn aangehouden en ter voorgeleiding en overgebracht het politie bureau Geyersvlijt.

Zondagmorgen zijn de vrouwen door de politie heen gezonden. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het betreft vrouwen met de Surinaamse-en andere nationaliteiten. Het onderzoek met betrekking tot de status van de vreemdelingen hier te lande wordt voortgezet.

Een week eerder had de politie van het politie ressort Centrum ook opgetreden tegen travestieten in de omgeving van de Rooseveldkade. Ook zij zorgden voor verstoring van de openbare orde en rust. Daarbij waren 8 aangehouden die na afstemming met het Openbaar Ministerie ook zijn heen gezonden door de politie Deze travestieten zijn allemaal Surinamers en oefenen ook het oudste beroep ter wereld uit.

Lees verder

Suriname

Video report: Oogstfeest Curacao

Geplaatst

op

By

In deze periode wordt er een wandelloop in de vorm van wandelmars gehouden in Curacao. Het gaat bij deze om een loop met verschillende groepen die de oogstfeest vieren. Volgens Deborah Lantveld uit Suriname die reeds 2 jaar in Curacao woont is deze loop al seen dank voor de kostbare gronden daar men flink heeft kunnen oogsten. Deborah die deel uitmaakt van de groep genaamd  Sembrado Di Speranza met als leidster Chisje de Wind geeft aan dat men in de maand januari gepland had. Het gaat onder andere om mais,  batata dushi( zoete ardapel), bonchi kunuku.

Lees verder

Meest gelezen