Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

President Bouterse vormt nieuw Kabinet

Geplaatst

op

door

President Desi Bouterse is begonnen met de vorming van een nieuw Kabinet. Het Kabinet van de President heeft via een persbericht bekend gemaakt dat de President, binnen de Raad van Ministers, begonnen is met de gesprekken.

Het streven is om met ingang van 1 februari 2017 het nieuwe kabinet compleet te hebben.

Vanuit het Kabinet van de President zal de samenleving tijdig geïnformeerd worden over het verloop van deze ontwikkeling.

 

13 Reacties

13
Reageer op dit artikel

1000
Bouta

Een slimme ezel stoot zich niet keer op keer aan dezelfde paal.
Maar bouterse is een korruptieve ezel die zich zaal blijven stoten want dat is zijn geaardheid beter zal hij nooit weten en vooruit streven.zo heeft de boze geesten hem geschapen daarom blijft hij naar bron Obama gaan.
Laat hij blijven resuffen met zijn kabinet tot aan zijn dood.

Bouta

Een slimme ezel stoot zich niet keer op keer aan dezelfde paal.
Maar bouterse is een korruptieve ezel die zich zaal blijven stoten want dat is zijn geaardheid beter zal hij nooit weten en vooruit streven.zo heeft de boze geesten hem geschapen daarom blijft hij naar brokabaka gaan.
Laat hij blijven resuffen met zijn kabinet tot aan zijn dood.

Ramon

welke regering deed het beter dan Bouta. de jeugd kent geen armoede . onze coorouders onze ouders hadden het vele malen slechter dan de mensen nu. vroeger zelf toilet papier had je niet geen suiker soms. nu vind je alles toch. het is nog niet goed nee ontwikkeling moet komen. maar beter dan de andere presidenten doet Bouta het wel

Lijpe

Nou zegt…reschuffelen?alweer?zou het niet eens beter zijn dat bouta zelf als persoon eerst gereschuffelt wordt!!Die man heeft goeie bedoelingen voor al zijn minister om ze allemaal een jaar te laten zitten zodat al hun priveleges geregeld zijn en z dan t reschuffelen ..zo doet hij nu weer?Moet bouta niet zelf naar de klote zelf gereschuffelt wordn met mapangpang!!A fuck a heri mapanpang kondre kaba…wat een griezelige gedierte is die man

Lijpe

@ramon
Volgens mij ben jij nauwkeurig op de hoogte hoe ht land reilt en zeilt afgelopen jaren @reg bouta/amrali-bouta/adhin..
Vandaar j onwagelijke uitsprkn doet koe…
Wat doet bouwta??heeft hij je loon aangepast met al di verhoginge??ging j wel eerder 5.75 betalen voor benzin?was de koers 7 zoveel???????????
Eyy punk wat praaaat j..
Je bnt zo dom als bouta..
Of ben j nog afhankelijk van j ouders???
Get a real life ..

Siki

laat Bouta zijn karwei afmaken. geef die man de kans om zijn tijd uit te zitten en laat het volk bepalen. het volk eet drinkt en zolang het goed gaat gaan ze hem steunen. zoniet moeten ze de straat op als ze iets anders willen. maar laat Bouterse zijn werk doen en hij bedoeld het goed.

Douwe

Bouta krijgt de schuld voor de verdere liberalisering van de Westerse wereld en haar invloedssferen. Jammer dat de gemiddelde Surinamer hier niet van weet.

Royke

overal ter wereld valt een kaninet als er veel fouten worden gemaakt. NL BIJVOORBEELD in Suriname stuurt Bouta iedereen naar huis en probeert het opnieuw met veesbloed.ik ben van mening ….of de hele regering gaat naar huis man en muis… dis nieuwe verkiezingen. ipv steeds poppetjes de schuld te geven.de opositie horen we niet. juist nu zouden de volks vertegenwoordigers moeten praten. maar volgens mij zijn ze een beetje bang

bla

We konden wijdenbosh wel masaal weghalen. Weet jij waarom? Omdat hij een democraat was maar deze man is een dictator dus gaat hij niet zomaar eruit stappen. Hij wil precies als de afrikaanse president zitten en zijn straf ontlopen.

bla

Obama heeft 8 jaren gezeten en nooit gerishuffel deze man zit 6 jaren en bijna 20 mensen gereshuffeld dwz dat ju no bung lek president. Soso kaw a pot drape nanga ing srefi. Iedereen moet een jaar zitten en alle privelegens hebben nadat ze eruit fewipt zijn. Wanneer geld spreekt zwijgt het kabinet. Duivels allemaal.

Criss

Bouterse doet veel voor het Land.
ik weet zeker dat een ander president het niet veel beter dan hem zou doen.
Lang leve Bouta

@kcawora

Nee bouta Moet weg hij is de slechtste president die Suriname ooit heeft gehad , vanaf de coup heeft hij Suriname Na het kolonialisme in een diep dal gestort, de moordpartijen o.a. in 80,82,en 86 zijn het bewijs mensen die dat niet vinden maken deel uit van z’n sekte, Santhokhi laat als enige tegengeluid horen, alles wat het front heeft bereikt is tenietgedaan door hem en z’n volgelingen. Geen goedezaak voor t land

django

alle mensen die gaan zitten doen hun best maar ze hebben te weinig kaas van gegeten hoe een land te leiden. Shantokie alias sherff wat heeft hij gedaan . ze beschildigen elkaar. niemand weet het mëer. iedereen die dichtbij de staatskast zit stop wat in zijn zak. eigrnbelang eerst. er is nu geen betere dan Bouterse die is opgestaan dus laat hij het doen totdat het volk een ander aanwijst die opstaat. ik heb geen betere dan bouta gezien.Advertentie

Suriname

Regering zal niet opnieuw onderhandelen met Alcoa

Geplaatst

op

door

Minister Sergio Akiemboto van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) heeft in De Nationale Assemblée (DNA) verklaard, dat de regering niet opnieuw zal onderhandelen met Suralco/Alcoa. De regering heeft in het parlement opgeroepen om de debatten over het beëindigen van de 60-jarige Brokopondo Overeenkomst uit de controversiële sfeer te halen. Volgens Akiemboto en zijn collega André Misiekaba van Sociale Zaken en Volkshuisvesting moeten er geen schuldvragen worden gesteld, maar de discussies op basis van rationale argumenten worden gevoerd.

In de drie maanden van zijn ministerschap zegt Akiemboto vele documenten bestudeerd te hebben. Hij heeft bovendien ook gesprekken gevoerd met de presidentiële onderhandelingscommissie, de commissie van rapporteurs en deskundigen van DNA. De onderhandelingsresultaten bieden volgens de minister een goede basis om de Brokopondo Overeenkomst op basis van wederzijds goedvinden te beëindigen. Volgens Akiemboto heeft de onderhandelingscommissie wel een goede job gedaan.

De regering zal de gemaakte opmerkingen meenemen en enkele zaken scherper formuleren, zegt de NH-topman. Hij benadrukt dat aan het milieuvraagstuk veel aandacht is besteed. Als de overeenkomst alleen als basis was gebruikt bij de onderhandelingen met de multinational, zouden er geen afspraken gemaakt kunnen worden over milieuaangelegenheden. Op basis van de huidige omstandigheden zijn er afspraken gemaakt over het energie- en milieuvraagstuk. 

De vergadering wordt maandag voortgezet in DNA. Dan zijn volksvertegenwoordigers weer in de gelegenheid om vragen te stellen aan de regering.

Lees verder

Suriname

Monteur opgesloten voor verduistering

Geplaatst

op

door

De politie van Santo Dorp heeft de 31-jarige Gregory G. aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie opgesloten voor verduistering. Een benadeelde heeft aangifte gedaan tegen de man aan wie hij zijn voertuig voor reparatie had afgestaan. Hij heeft daarbij een geldbedrag gegeven voor de aanschaf van onderdelen. Daarna is de benadeelde voor enige tijd in het buitenland geweest. Gregory heeft de auto toen verkocht en het geld voor zichzelf gehouden. De benadeelde heeft bij terugkeer aangifte gedaan tegen Gregory van verduistering van zijn voertuig. De politie werkt nu hard aan het opsporen van de koper en het terugvinden van de auto.

Lees verder

Meest gelezen

X