Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

President Bouterse spreekt samenleving vanavond toe over COVID-19-uitdaging

Geplaatst

op

President Bouterse Tweede Olievondst. Foto: NII

Het staatshoofd van de Republiek Suriname, Desi Bouterse, zal vanavond om 20.00 uur (lokale tijd) de samenleving toespreken in verband met de COVID-19-uitdaging.

De president is sinds het weekend in het district Saramacca, waar hij diverse gesprekken voert met instanties over mogelijkheden die te maken hebben met COVID-19.

Naast de regeringsleider zullen ook minister Sergio Akiemboto van Natuurlijke Hulpbronnen en de directeur van Staatsolie, Rudolf Elias, aan het woord komen.

Culturu.com

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Wiskey

Ik zal luisteren naar tralalalaAdvertentie

Suriname

Edward Belfort :”Bouterse wilt niet van zijn stoel gaan”

Geplaatst

op

Img 6182

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Edward Belfort is ook in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Hij is zeer ontevreden over het verloop van de tellingen daar er nog steeds geen definitieve uitslag wordt gecommuniceerd naar de bevolking toe.

Edward Belfort : “Voor t eerst voor gekomen in Suriname dat dit zo gaat”

Lees verder

Suriname

Ondervoorzitter Abop Martinus Joël : “If yu lassi, dan yu mus mang teki a lassi san yu lassi”

Geplaatst

op

Img 6181

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Ondervoorzitter van ABOP Martinus Joël bevind zich momenteel in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Culturu.com heeft een reactie van hem weten te verkrijgen.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen