Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

President Bouterse maakt Coronianen blij met zorgvervoer

Geplaatst

op

Zorgvervoer Coronie

Personen in Coronie die hulpbehoevend zijn en zorgvervoer nodig hebben, kunnen eindelijk opgelucht ademhalen. President Desi Bouterse heeft een bus voor zorgvervoer geschonken aan de gemeenschap van dit district. Het staatshoofd deed de belofte in januari en heeft zich hiermee aan zijn woord gehouden.

De bus is bestemd voor alle Coronianen, die daarvoor in aanmerking komen. Zo zei Ivan Graanoogst bij de overhandiging namens het Kabinet van de President. Het transportmiddel komt onder beheer van Huize Lunor en de Regionale Gezondheidsdienst (RGD).

Graanoogst wees vooral op het goed onderhouden van de bus en bevoegde chauffeur, die ook bereid is trainingen te volgen. “De bus zal ingezet worden voor doel waarvoor het hier is, niet voor andere zaken”, aldus Graanoogst. Hij noemde onder meer het vervoeren van de ouderen om boodschappen te doen of doktersbezoek. Ook zei hij dat alles van te voren geregeld moet worden om chaos te voorkomen.

Clarence Rustveld liet eveneens namens het Kabinet van de President weten, dat het beschikken over een zorgvervoer een grote wens en een ernstige behoefte van de ouderen van Coronie is geweest. Zij kunnen met de bus van en naar de polikliniek of waar zij elders willen gaan, worden vervoerd. “Het is een zorgtaxi, zorgvervoer en het is voor u als oudere van Coronie bestemd,” zei Rustveld.

Culturu.com

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Moeke

Heel mooi. Goed geweldig. Maar dan krijg je ruzie met andere districten waar ook zieke mensen wonen.maar ik ben blij voor coronie.. zeg maar is een begin. BOUTA doet zijn best.

Kobie

Coronie klein ma plettjg…Advertentie

Suriname

Edward Belfort :”Bouterse wilt niet van zijn stoel gaan”

Geplaatst

op

Img 6182

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Edward Belfort is ook in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Hij is zeer ontevreden over het verloop van de tellingen daar er nog steeds geen definitieve uitslag wordt gecommuniceerd naar de bevolking toe.

Edward Belfort : “Voor t eerst voor gekomen in Suriname dat dit zo gaat”

Lees verder

Suriname

Ondervoorzitter Abop Martinus Joël : “If yu lassi, dan yu mus mang teki a lassi san yu lassi”

Geplaatst

op

Img 6181

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Ondervoorzitter van ABOP Martinus Joël bevind zich momenteel in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Culturu.com heeft een reactie van hem weten te verkrijgen.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen