Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

President Bouterse doet zaterdag opening nieuwe brug te Beekhuyzen

Geplaatst

op

door

Zaterdagaanstaande zal de brug te Beekhuyzen opengesteld worden voor de weggebruikers.Volgens planning zal het Staatshoofd, Desire Bouterse samen met de minister vanOpenbare Werken Transport& Communicatie, Patrick Pengel de brug voorofficieel geopend verklaren. Het officieel gedeelte zal tussen 11:00u en 13:00uur plaats vinden.

Onlangsbelegde de bewindsman van OW&TC, Patrick Pengel een persconferentie en gafaan dat er naast de brug ook de verkeerslichten op de hoek  van de Van t Hogerhuys- en de Slangenhoutstraatin gebruik genomen zullen worden.

De constructievewerkzaamheden zijn al afgerond. Men was in deze periode   nogbezig met wat civiel- en verkeerstechnische werkzaamheden. De afgelopen wekenzijn zowel de aannemer, onderaannmers en de afdeling vekreer bezig geweest dewerkzaamheden uit te voeren.  

Voor wat delevensduur en het onderhoud van de brug betreft gaf    Jordan Frijde deproject enginieur van ACE Consultancy aan dat deze rbug ontworpen is omminimal 75 jaar mee te gaan. Het is een betonenbrug en het is dus minder onderhoudsgevoeligvrij. In het contract is meegenomen  datde aannemer  voor een jaar garant staatvoor de gebreken van de brug en voor 4 jaar daarna bepaaldeonderhoudswerkzaamheden voor de aannemer zijn.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Sonny

nog 5. ja zo zie je maar weer wat deze regering Bouterse voor het land doet. weer een brug. straten worden gemaakt. en er is genoeg te eten in het land. mensen betaal de rijtuig belasting of wegenbelasting zodat er meer bruggen en straten komen. dat de sloten de wegen goed onderhouden worden . en zo bouw je een land op. Bouterse doet veel… en wij moeten hem de kracht geven om hem te steunen .. betaal de rij wegen belasting en van mij nog 10 jaar Bouta. met goede adviseurs ministers .Advertentie

Suriname

VCB Hosselaar doet aangifte tegen politie ambtenaar

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Keizerstraat heeft onlangs een actie gedraaid in de binnenstad van Paramaribo. Het gaat bij deze om een zuiveringsactie om illegale verkopers in de omgeving van de Centrale markt en de VCB bank in de kraag te vatten. Volgens enkele hosselaars die dagelijks voor de VCB bank zijn ging niet alles feilloos. Volgens een hosselaar is hij bij die actie door een agent die bekend bij hem is gezakkenrold . Culturu.com sprak met de aangever van het geval en de politie.

Lees verder

Suriname

Centrale Markt krijgt grote schoonmaakbeurt

Geplaatst

op

door

De Centrale Markt van Suriname gelegen aan de Waterkant geniet momenteel een grote schoonmaakbeurt. Het schoonmaken van de markt gebeurt op regulier basis maar om een bepaalde periode kiest de leiding van de markt er voor om een grote schoonmaak van de markt te doen. Culturu.com bracht ook een bezoek aan de grote schoonmaak en had een gesprek met de marktmeester, John Lecton

Lees verder

Meest gelezen

X