Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

President Bouterse condoleert familie eerste coronadode

Geplaatst

op

Bouta121

President Desi Bouterse heeft de familie en Surinaamse gemeenschap gecondoleerd met het eerste dodelijke slachtoffer van COVID-19 in het land. Het gaat om Rik Schuitemaker.

Het staatshoofd waarschuwt dat de COVID-19- crisis in Suriname nog lang niet voorbij is. “We moeten ons voorbereiden op datgene wat ons nog te wachten staat. Weest u alstublieft voorzichtig. Laat u niet besmetten. Neemt u uw voorzorgsmaatregelen om deze verraderlijke ziekte buiten uw huis te houden. God behoede ons allen”, zei de regeringsleider.

Intussen zijn drie personen uit het ziekenhuis ontslagen, maar moeten nog een week thuis in quarantaine zitten om vervolgens een exit screening te ondergaan. Pas daarna kunnen zij als genezen worden verklaard.

Culturu.com

5 Reacties
5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Johan julius
zaterdag 4 april 2020 00:59

Mensen worden toch wakker dit is geen virus,dit is een chemische oorlog. Door een test in een Laboratorium is er wat mis gegaan. Door dat er een ontploffing is ontstaan .

Paimin
zaterdag 4 april 2020 01:01

Dan gaan we dood? Kijk Amerika is het hards getroffen. Is het wel oorlog?

Marijke
zaterdag 4 april 2020 07:02

Ik denk ook dat het een oorlog is. China tegen Amerika China heeft de tegengif ze geven het niet prijs. Amerika en andere landen zoeken nog en in China gaat het al goed.

blakka-ambra
zaterdag 4 april 2020 13:36

De virus is na hooguit 72 uur uitgeregeerd want het is eeen soort sarasara. Ben blij dat ze niet weer Bouterse de schuld geven van de doden in Suriname. Ga opzoek naar de juiste informtie voor dat je een beslissing neemt over enig vorm van vrijheidsberoving. Het is allemaal opgezte door die Neo-Hitler die zijn Holocaust script nu regiseerd. Open je ogen en laat je niet afleiden van er werkelijk gaande is. Er zijn genoeg virologen die met stapels bewijsmateriaal in hun hand zitten en ze worden angstvallig vermeden omdat ze de opzet zouden kunnen bewijzen.

Dirk
zaterdag 4 april 2020 14:06

weet je wat een bekende viroloog gister zei, als hij een hart stilstand krijgt moet niemand hem reanimeren. laat me gaan. die man weet zeker meer. de wereld is zo ziek dat het een oplossing voor hem zou zijn. de dood.soms is de dood een bevrijding als je niet meer kan leven in vrijheid. waar gaan we naartoe? als ik naar landen kijk als Amerika waar elke dag zoveel doden vallen, dan moet je inderdaad gaan denken…. wie zit hier achter?Advertentie

Suriname

Vervolging tegen alle agenten betrokken bij dood George Floyd

Geplaatst

op

Anp 413151086

De openbaar aanklager zal alle agenten die betrokken zijn bij de dood van de 46-jarige George Floyd worden vervolgd. Ze worden vervolgd voor moord zonder enige voorbedachte rade. Het gaat in totaal om 4 agenten die aangeklaagd worden.

“Een belangrijke stap voor rechtvaardigheid is dit”, zegt de Amerikaanse Senator Amy Klobuchar. Het is eerder bekend gemaakt via Twitter.

Eerder heeft agent Chauvin bij de arrestaties met zijn knie de hals van Floyd gedrukt tegen de grond. Om de lang aanhoudende druk is Floyd om het leven gekomen. Op die bewuste dag heeft Floyd met vals geld bij een winkel betaald. De arrestaties is hierna gefilmd en verspreid over de hele wereld.- Culturu.com

Lees verder

Suriname

COVID-19 besmettingen in Suriname gestegen met 8

Geplaatst

op

1 Breaking News

De COVID-19 teller in Suriname is gestegen met 8 personen dit brengt het aantal besmettingen naar 82.

Op de website is duidelijk te zien dat de actieve cases nu gesteld zijn op 72. 82 personen zijn momenteel positief getest. Sinds gisteren zijn de COVID regels in Suriname verscherpt. De vicepresident van Suriname, Ashwin Adhin de nieuwe regels aangekondigd. Er geldt momenteel een Total- Lock down in het land. – Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen