dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

President beslist: “Militairen moeten in aanmerking komen voor aangepaste toelagen”

lees ook ...

Commissie geïnstalleerd voor evaluatie Ontslagwet 2018

De Ontslagwet van 2018 zal worden geëvalueerd door de commissie 'Evaluatie Ontslagwet 2018', die onlangs is geïnstalleerd voor een periode van 6 maanden. Minister Steven Mac Andrew van Arbeid Werkgele...

De voorgesprekken die moeten leiden tot een gestructureerde nationale dialoog worden gecontinueerd. President Chandrikapersad Santokhi heeft zaterdag met de vakbond die de militairen, ex-militairen, gepensioneerde militairen en het burgerpersoneel bij het Nationaal Leger vertegenwoordigt, gesproken.

De voorzitter bracht naar voren dat de motivatie onder de militairen afneemt, als gevolg van de financiële waardering en werkomstandigheden. Het gevolg is dat militairen ontslag nemen en voor beter betaalde banen kiezen of extra banen erbij nemen.

President Santokhi heeft direct de opdracht gegeven, dat de militairen ook in aanmerking moeten komen voor de laatstelijk goedgekeurde aangepaste toelagen, waarvoor de justitiële diensten in aanmerking komen. Voor de andere uitdagingen de dienst betreffende, zal in overleg met de bevelhebber en de minister van defensie naar oplossingen worden gezocht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident beslist: “Militairen moeten in aanmerking komen voor aangepaste toelagen”