maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

Presentatie over LEES-kracht voor leerkrachten en schoolleiders in Nickerie

lees ook ...

Leerkrachten in het binnenland gestrand door gebrek aan verv...

Een aantal scholen in het binnenland zijn maandag niet begonnen, omdat de leerkrachten niet zijn vervoerd naar hun standplaatsen. “De scholen dreigen lange tijd verstoken te raken van onderwijs”, zegt...

In de Concord-zaal in het district Nickerie vond er een belangrijke presentatie plaats over het LEES-kracht project voor leerkrachten en schoolleiders. LEES-kracht staat voor Leerkrachten Educatief Enthousiast Samenwerken voor krachtig leesonderwijs in Suriname. De presentatie werd geleid door Gittan Ondunk, de projectleider, en Kirsten Schraeyen, de projectpartner.

Ondunk benadrukte tijdens de presentatie dat het hoofddoel van het project is om de leesvaardigheid van jonge Surinaamse kinderen te verbeteren, met speciale nadruk op een effectieve leesvoorbereiding vanaf het tweede leerjaar en een sterke start in leesvaardigheid vanaf het derde leerjaar.

Districtscommissaris Senrita Gobardhan, die op uitnodiging aanwezig was, benadrukte het belang van het enthousiast houden van de leeslessen voor de leerlingen. Ze toonde haar enthousiasme voor het project en keek uit naar de verdere ontwikkelingen ervan.

De districtscommissaris bedankte ook alle belanghebbenden voor hun samenwerking en wenste de leerkrachten veel succes met de implementatie van het LEES-kracht programma.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresentatie over LEES-kracht voor leerkrachten en schoolleiders in Nickerie