dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
5
(1)

Presentatie bouw Corantijnbrug

lees ook ...

Brandstofprijzen GOw2 middernacht verhoogd

Servicestations hielden hun deuren gesloten in het afgelopen weekend. Het gaat hier om Shell, SOL en Roy Boedhoe. Pompstations van Gow2 deden wel zaken. De prijzen waren SRD 24,33 (diesel) om SRD 27,8...

Door het Ingenieursbureau voor Bouwtechniek (IBT) werd in de persoon van Rino Tjin Wong Joe een presentatie gegeven aan een regeringsdelegatie, betreffende de bouw van de ‘Corantijnbrug’. Er werden door de heer Tjin Wong Joe een viertal mogelijkheden gepresenteerd voor het bouwen van deze brug. Tijdens deze presentatie kwamen kosten voor de bouw, besparingen, efficiëntie, economische voordelen voor ondernemers en burgers in beide landen aan de orde.

Het Ingenieursbureau IBT deed in opdracht van Staatsolie onderzoek naar opties voor de bouw van de brug waarvan de bevindingen op 4 mei 2021 werden gepresenteerd aan bovengenoemde regeringsdelegatie onder leiding van President Chandrikapersad Santokhi. De ministers Albert Ramdhin van Buitenlandse Zaken en Armand Achaibersing van Financiën en Planning waren deel van de delegatie.

De President geeft aan dat de Surinaamse regering zich in de komende weken samen met de Guyaneze overheid zal  buigen over de bevindingen van dit onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresentatie bouw Corantijnbrug