maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
5
(1)

Presentatie bouw Corantijnbrug

lees ook ...

Surinaamse jongeren worden geïnteresseerd voor lidmaatschap ...

De jongerenraad van de BEP, onder leiding van Winston Adaba, heeft de komende periode uitgetrokken om op verkiezingstoer te gaan. Het Jongeren forum, de werkarm van de jongerenraad die geleid wordt do...

Door het Ingenieursbureau voor Bouwtechniek (IBT) werd in de persoon van Rino Tjin Wong Joe een presentatie gegeven aan een regeringsdelegatie, betreffende de bouw van de ‘Corantijnbrug’. Er werden door de heer Tjin Wong Joe een viertal mogelijkheden gepresenteerd voor het bouwen van deze brug. Tijdens deze presentatie kwamen kosten voor de bouw, besparingen, efficiëntie, economische voordelen voor ondernemers en burgers in beide landen aan de orde.

Het Ingenieursbureau IBT deed in opdracht van Staatsolie onderzoek naar opties voor de bouw van de brug waarvan de bevindingen op 4 mei 2021 werden gepresenteerd aan bovengenoemde regeringsdelegatie onder leiding van President Chandrikapersad Santokhi. De ministers Albert Ramdhin van Buitenlandse Zaken en Armand Achaibersing van Financiën en Planning waren deel van de delegatie.

De President geeft aan dat de Surinaamse regering zich in de komende weken samen met de Guyaneze overheid zal  buigen over de bevindingen van dit onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresentatie bouw Corantijnbrug