dinsdag 25 juni 2024
25.3 C
Paramaribo
22 C
Amsterdam
0
(0)

Premier Narendra Modi 17 september 73 jaar

lees ook ...

Rechter verklaart verplichte registratie van ambtenaren onre...

De Werknemers Organisatie van Openbare Werken (WOOW) en een individuele ambtenaar hebben een kortgeding tegen de Staat Suriname en het ministerie van Openbare Werken gewonnen, met betrekking...

Districtscommissaris van Nickerie mw. Senrita Gobardhan was op zondag 17 september als speciale gast uitgenodigd door de ‘International women Poetry Forum’ die bij zoommeetings die in verband met de 73 ste verjaardag van Premier Narendra Damodardas gehouden werden.

Genodigden uit diverse landen kregen daarbij de gelegenheid de verdiensten van de jarige te belichten middels gebed, gedicht en zang (religieuze liederen).

De DC bracht namens de totale samenleving de felicitatie boodschap over aan de jarige. Zij benadrukte de speciale band en goede samenwerking welke Suriname heeft met India en spreekt de hoop uit dat dit verder verstevigd mag worden. Aan de 2 zoom meetings hebben 20 landen deelgenomen, waaronder 4 personen uit suriname. De coördinatie vanuit Suriname lag in handen van mw. Sharmila Ramratan.

Namens de totale gemeenschap wordt de Heer Modi heel veel kracht en wijsheid in goede gezondheid om zijn land tot grotere hoogte te brengen.
Laten wij gezamenlijk als natie gaan werken aan Vasudhaiwam Kutumbakam hetgeen betekent “De wereld is één grote familie”.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePremier Narendra Modi 17 september 73 jaar