woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
0
(0)

Praktijklokalen in gebruik genomen in Paramaribo

lees ook ...

Winkel in ressort Latour gesloten vanwege onhygiënische situ...

Tijdens controlewerkzaamheden van de Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) in het ressort Latour is een winkel di...

De president heeft vandaag, donderdag 28 juli ,samen met de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, negen lokalen van de LBO Surinaamse Technische School 3 (LBO STS-3) officieel in gebruik genomen, waarvan zes les- en drie praktijklokalen.

De president is er van overtuigd dat er door de vondst van olie en gas voor de Surinaamse kustvlakte, er bij zowel de exploratie als exploitatie hiervan, een grote behoefte aan technische arbeidskrachten zal zijn. Naar zeggen van het staatshoofd is dit de voornaamste reden om in een rap tempo te investeren in het beroepsonderwijs.

Binnen de CARICOM, waarvan het staatshoofd voorzitter is, heeft Suriname jeugd in haar portefeuille. Het staatshoofd zet zich daarom hard in om jongeren te stimuleren en de mogelijkheid te bieden om een bijdrage te kunnen leveren aan de verschillende productiesectoren op de nationale alsook internationale arbeidsmarkten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePraktijklokalen in gebruik genomen in Paramaribo