woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Praktijklokalen in gebruik genomen in Paramaribo

lees ook ...

Suriname mag rekenen op US$ 3 miljoen steun van Japan

Suriname had via het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), vanwege de bijzondere wateroverlast landelijk, diplomatieke nota’s doen uitgaan v...

De president heeft vandaag, donderdag 28 juli ,samen met de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, negen lokalen van de LBO Surinaamse Technische School 3 (LBO STS-3) officieel in gebruik genomen, waarvan zes les- en drie praktijklokalen.

De president is er van overtuigd dat er door de vondst van olie en gas voor de Surinaamse kustvlakte, er bij zowel de exploratie als exploitatie hiervan, een grote behoefte aan technische arbeidskrachten zal zijn. Naar zeggen van het staatshoofd is dit de voornaamste reden om in een rap tempo te investeren in het beroepsonderwijs.

Binnen de CARICOM, waarvan het staatshoofd voorzitter is, heeft Suriname jeugd in haar portefeuille. Het staatshoofd zet zich daarom hard in om jongeren te stimuleren en de mogelijkheid te bieden om een bijdrage te kunnen leveren aan de verschillende productiesectoren op de nationale alsook internationale arbeidsmarkten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePraktijklokalen in gebruik genomen in Paramaribo