donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
0
(0)

Praktijklokalen in gebruik genomen in Paramaribo

lees ook ...

Nieuw algemeen minimumuurloon van kracht vanaf april 2024

Het Ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) herinnert werkgevers eraan dat het nieuwe algemene minimumuurloon, dat vanaf 1 april 2024 is vastgesteld op SRD 49,12, van kracht is. ...

De president heeft vandaag, donderdag 28 juli ,samen met de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, negen lokalen van de LBO Surinaamse Technische School 3 (LBO STS-3) officieel in gebruik genomen, waarvan zes les- en drie praktijklokalen.

De president is er van overtuigd dat er door de vondst van olie en gas voor de Surinaamse kustvlakte, er bij zowel de exploratie als exploitatie hiervan, een grote behoefte aan technische arbeidskrachten zal zijn. Naar zeggen van het staatshoofd is dit de voornaamste reden om in een rap tempo te investeren in het beroepsonderwijs.

Binnen de CARICOM, waarvan het staatshoofd voorzitter is, heeft Suriname jeugd in haar portefeuille. Het staatshoofd zet zich daarom hard in om jongeren te stimuleren en de mogelijkheid te bieden om een bijdrage te kunnen leveren aan de verschillende productiesectoren op de nationale alsook internationale arbeidsmarkten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePraktijklokalen in gebruik genomen in Paramaribo