woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Postmasteropleiding IGSR met 18 studenten

lees ook ...

Nieuwe Leden Beëdigd bij Constitutioneel Hof Suriname

Het Constitutioneel Hof (CHof) heeft op donderdag 15 februari 2024 twee nieuwe leden verwelkomd: mr. Richel Apinsa als vicevoorzitter en mr. Geetapersad Gangaram Panday als lid. De beëdiging van deze ...

De Interfaculty for Graduate Studies and Research (IGSR) van de Anton de Kom Universiteit van Suriname is recentelijk van start gegaan met de eerste Executive Master of Finance & Control opleiding. Dit is een samenwerking met de Erasmus School of Accounting and Assurance van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een aantal van 18 studenten van verschillende Surinaamse bedrijven en instellingen participeren hieraan.

Dit is een game-changer voor financiële professionals in ons land. De reden om deze postmasteropleiding (master-na-master) op te zetten zijn:

  • Garantie voor de afgestudeerde op de prestigieuze internationale Register Controller (RC) titel via de Nederlandse Vereniging van Registercontrollers.
  • De studenten worden opgeleid met hetzelfde programma dat wordt gebruikt bij de Erasmus Universiteit. Docenten die worden ingezet bij de Erasmus Universiteit worden ook ingezet door de Anton de Kom Universiteit
  • Studenten maken kennis met state of the art kennis en vaardigheden
  • Het programma is voor Suriname uniek. IGSR is ervan overtuigd dat dit de verdere professionalisereing zal bevorderen van de governance, compliance, bedrijfsvoering. De deelnemende bedrijven en instellingen zullen er baat bij hebben.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePostmasteropleiding IGSR met 18 studenten