Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Populaire Surinaamse artiest Kater Karma prijkt op kandidatenlijst ABOP

Geplaatst

op

Kater Karma Foto Facebook

De bekende artiest in Suriname Regillio Pinas, in de artiestenwereld bekend als Kater Karma, zal ook meedingen naar een zetel in De Nationale Assemblee. Hij staat op de lijst van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) van Ronnie Brunswijk op plaats nummer 17 in Paramaribo.

De voormalige minister van Justitie en Politie in de eerste NDP-regering, Edward Belfort, is lijsttrekker van de ABOP in Paramaribo. Belfort heeft in de tweede regeertermijn heel veel kritiek geleverd op het beleid van de regering Bouterse/Adhin.

Partijleider Brunswijk is lijsttrekker van de ABOP in het district Maowijne. De ABOP werkt in sommige districten samen met de Pertjajah Luhur (PL) van Paul Somohardjo.

Culturu.com

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Brug Stolkertsijver gesloten om toename COVID-19 in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

De orde- en veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, worden verscherpt. Ingaande vandaag is de brug te Stolkertsijver gesloten voor in- en uitgaand verkeer.

Het COVID-19 Crisis Management Team monitort de recente toename van positieve coronagevallen nauwgezet om zo goed als mogelijk controle te hebben over de situatie.

In Suriname zijn er gisteren twee personen positief getest op het COVID-19-virus, waardoor het aantal COVID-19-positieven komt op 14. Het land telt nu 4 actieve gevallen en 331 personen zijn in quarantaine. Een persoon is overleden, terwijl 9 genezen zijn verklaard.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Binnen enkele uren 14de COVID-19-geval in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

Voor vandaag alleen zijn twee personen positief getest op het COVID-19-virus. Enkele dagen terug was er ook al een geval. De teller positief geteste personen in Suriname staat op 14. Details over de laatste patiënt zijn niet bekend.

Een persoon uit Albina is op 27 mei positief getest op het virus. De situatie van de 13de persoon is stabiel. Hij is overgebracht naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica. De afdeling epidemiologie is nu bezig met verdere contact tracing van deze twee personen. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen