vrijdag 27 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(4)

Pompstations SOL dicht

lees ook ...

Students were caught using alcohol and drugs

Students who used drugs and drink were caught. They played risk-taking games as well. Reginald Nibte and Rudi Tevreden, the neighborhood administrators of Uitvlugt, were informed that there was a conc...

Alle pompstations van SOL Suriname NV zijn maandag gesloten. De maatschappij is genoodzaakt de leveranties stop te zetten vanwege de torenhoge schuld bij leveranciers. Al enige tijd kan het bedrijf geen valuta betrekken vanuit de markt. Lokale  commerciële banken en overige marktpartijen zijn niet bereid en/of geven aan dat zij niet in staat zijn om in onze behoefte aan US-dollars te voorzien. Het gevolg is dat zowel internationale als nationale leveranciers niet betaald kunnen worden.

Als de schulden niet betaald kunnen worden, dan wordt ook geen brandstof geleverd. SOL benadrukt dat het zich als maatschappelijk verantwoord bedrijf gecommitteerd heeft en ook conform al jaren garant staat voor brandstof leveringen aan de Surinaamse markt. Dit gebeurt steeds in nauw overleg met het ministerie van Financiën & Planning.

De sluiting van de SOL-servicestations heeft maandagmiddag voor enorme files gezorgd in het verkeer en lange rijen bij de pompstations die nog open zijn. Er kan nu nog getankt worden bij GOw2 en Roy Boedhoe Enterprises. Automobilisten gaan in de rij staan om toch nog wat brandstof te kunnen tanken. Hoe lang dit zal aanhouden is niet duidelijk. Vanuit de regering is er nog geen reactie gekomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePompstations SOL dicht