woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Politietraining Slachtoffer en verdachten verhoor

lees ook ...

Regering akkoord met nationale vrije dag voor Saramaccaners

De regering is akkoord gegaan met het voorstel van de Saramaccaanse stam om 19 september te verheffen tot nationale vrije dag. Benadrukt wordt dat het om een eenmalige vrije dag gaat. De Saramaccaanse...

De politieambtenaren van de afdeling Trafficking In Person (TIP) hebben een vierdaagse training Slachtoffer- en Verdachte verhoor gevolgd. De training werd gehouden in de periode van maandag 10 tot en met vrijdag 15 mei en werd afgesloten met de uitreiking van een certificaat aan de deelnemers.

Het eerste deel betrof voornamelijk het theoretische kader van verhoren met in achtneming van het wettelijke kader. Daarbij zijn er vooral de strategieën die kunnen worden toegepast bij zowel verdachten als slachtoffer verhoren aan de orde gekomen. Het tweede deel was voornamelijk het uitwisselen van de praktijk ervaringen en inzichten.

De training werd verzorgd door de inspecteur van politie, Aino Liesdek. De organisatie van deze activiteit lag in handen van het waarnemend hoofd TIP, de onderinspecteur van politie Letitia Pinas.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitietraining Slachtoffer en verdachten verhoor