zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
5
(1)

Politietop Saramacca krijgt opdracht tot versterking zichtbaarheid en veiligheid

lees ook ...

Op zaterdag 30 maart heeft de leiding van het politiekorps een strategisch overleg gevoerd met de top van de politie in het Gewest Saramacca. Tijdens deze bijeenkomst heeft korpschef Bryan Isaacs specifieke instructies gegeven aan zowel de gewestelijke politiecommandant als aan de ressortcommandanten van het gewest. Het primaire doel van deze instructies is het verhogen van de politiezichtbaarheid in het gebied door middel van effectievere surveillance.

De korpschef onderstreepte het belang van de inzet van alle beschikbare middelen om grootschalige operaties in Saramacca te ondersteunen. Deze acties zijn gericht op het verbeteren van het algemene veiligheidsgevoel onder de inwoners van het gewest. “Onze inzet is om de veiligheid in Saramacca naar een hoger niveau te tillen. Dit zullen we bewerkstelligen door onze aanwezigheid in het gebied te versterken en door nauwkeurig en doelgericht op te treden,” aldus Isaacs.

Aan het overleg namen ook de directeur operaties, commissaris van politie Melvin Pinas, en de directeur beleid, voorbereiding en beheer, commissaris van politie Rishi Akkal deel. Hun aanwezigheid benadrukt de ernst en de prioriteit die de korpsleiding geeft aan de veiligheidssituatie in Saramacca.

Deze aangekondigde maatregelen worden breed gedragen binnen de politieorganisatie en zullen naar verwachting bijdragen aan een significante verbetering van het veiligheidsgevoel in het Gewest Saramacca. De politie roept de gemeenschap op om samen te werken en steun te bieden aan de operaties, om zo gezamenlijk te werken aan een veiliger Saramacca.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitietop Saramacca krijgt opdracht tot versterking zichtbaarheid en veiligheid