maandag 20 maart 2023
25 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
4
(1)

Politietop in spoedoverleg over aanpak criminaliteit

lees ook ...

NDP does not take part in the national dialogue’s prel...

President Chan Santokhi invited the National Democratic Party (NDP) to take part in first talks to develop national conversation, but the NDP declined. In a letter to the chief of state, NDP chairman ...

De politietop van Regio Midden is zondag in spoedoverleg bij elkaar geweest om over verschillende brandende vraagstukken te praten. Tijdens dit overleg is onder andere gesproken over de veiligheid in Regio Midden. De politie topfunctionarissen hebben duidelijke instructies gekregen van de commissaris van politie Bryan Isaacs, die tevens directeur Operaties is.

In het kader van het Zero Tolerance veiligheidsbeleid zal de aansturing van de handhavingstaken van de politie in Regio Midden strakker worden uitgevoerd. De berovingen in het Brokopondo-gebied zijn ook besproken.

Analyse van de resultaten van de berovingsgevallen in het Brokopondo-gebied, laat zien dat onder meer ruwgoud bij haast alle gevallen wordt buitgemaakt van de slachtoffers. De politie werkt met man en macht om deze zaken op te lossen en de verdachten in te rekenen.

Er zal eveneens kordaat worden opgetreden tegen de vergunninghouders van winkels die na 23 uur nog open zijn alsook de houders van Suribet-shops die tot laat in de avond open zijn. De politie doet een dringend beroep op de samenleving, om alert te zijn en de politie zo spoedig mogelijk te melden bij het constateren van ongeregeldheden.

Informatie kan worden doorgespeeld aan de Command Center via 115 of het dichtstbijzijnde politiebureau. Daarbij is van belang: signalement beschrijving, kenteken nummer van voertuigen, type en kleur van de voertuigen of alle andere informatie die kan leiden tot het zichtbaar maken van verdachten. De politie rekent op de hulp en medewerking van de samenleving.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitietop in spoedoverleg over aanpak criminaliteit