maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
0
(0)

Politierekruten toch niet beëdigd

lees ook ...

Bijltjesdag: geen dubbele fucties – Gronddeals Sabaku ...

- bijltjesdag voor iedereen met meerdere functies - Gronddeals Sabaku project teruggedraaid - Volksprotest tegen bewind van Santokhi dooft langzaam uit. https://youtu.be/jaSVGOgLuG8

De beëdiging van politierekruten die voor gisteren gepland was, is toch niet doorgegaan. Onvoorziene omstandigheden wordt als reden opgegeven. Korpschef Roberto Prade hoopt dat de beëdiging deze week nog plaatsvindt.

Politiebondsvoorzitter Raoul Hellings zegt dat de stagnatie niet komt door de screening waarmee het ministerie van Justitie en Politie is gestart. De screening is een kwestie van de ministers en het resultaat is belangrijk voor de bond. Volgens Hellings is de ceremonie verschoven, omdat er nog logistieke zaken in orde moeten worden gemaakt. Er is aan de bond gevraagd om daarmee te assisteren.

Tussen het bondsbestuur en de korpschef is overleg geweest en er is voor meer tijd gevraagd om deze zaken in orde te maken. Deze informatie is ook doorgespeeld aan de rekruten en zij hebben begrip getoond. Eerder had het bestuur al aangegeven, dat 14 december niet haalbaar was.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitierekruten toch niet beëdigd