dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Politiepost Burnside Coronie wordt verplaatst naar Coppenamepunt

lees ook ...

Onweer veroorzaakt stroomstoringen

Er zijn nu regelmatig stroomonderbrekingen. In het afgelopen weekend is dat gegroeid in het EPAR netwerk  in Paramaribo van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). Men moest omgaan met storingen in Par...

NICKERIE/ De Minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi heeft zaterdag tijdens een meeting met de pers aangegeven dat de Politiepost te Burnside Coronie binnenkort verplaatst zal worden naar Coppenamepunt.

De Minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi was het afgelopen weekend voor een werkbezoek in het district Nickerie, waar hij gesprekken heeft gevoerd met verschillende hooggeplaatste functionarissen. Uit de gesprekken is komen vast te staan dat de omstandigheden op de Politiepost te Burnside Coronie vandienaard zijn dat er dringend opgetreden moet worden.Het blijkt dat vooral huisvesting van de daar aanwezige agenten niet is wat het wezen moet, ook de controle werkzaamheden die de dienstdoende agenten moeten doen loopt ver achter. Het besluit is dus daarom  genomen om de post te verplaatsen naar Coppenamepunt. De minister is van oordeel dat het verplaatsen van de post Coronie naar Coppenamepunt  beter tot zijn recht zal komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitiepost Burnside Coronie wordt verplaatst naar Coppenamepunt