maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

Politieonderzoek naar strafklacht tegen regeringsleden naderen de voltooiing

lees ook ...

Extra controle veroorzaakt betalingsproblemen bij onderwijs

Er is extra controle nodig binnen de betalingscyclus van het ministerie van Onderwijs, wetenschap en Cultuur (MinOWC). Bij enkele leerkrachten zorgt dit voor betalingsproblemen. Het gaat om extra uren...

Het Openbaar Ministerie Suriname (OM) heeft aangekondigd dat het politieonderzoek naar aanleiding van een anonieme strafklacht tegen regeringsautoriteiten zich momenteel in een vergevorderd stadium bevindt. Naar verwachting zal het startpolitiedossier aan het begin van de komende week worden afgerond.

Tijdens het onderzoek zijn verschillende regeringsautoriteiten, waaronder vicepresident Ronnie Brunswijk en twee ministers, gehoord. Ook de eigenaar van Pan American Real Estate, enkele deskundigen en andere betrokkenen zijn ondervraagd. Dit is gedaan om een grondig inzicht in de zaak te verkrijgen.

Het onderzoek volgt op een anonieme strafklacht die tegen regeringsautoriteiten is ingediend. Het OM geeft aan dat het onderzoek zorgvuldig wordt uitgevoerd om alle relevante feiten en omstandigheden te achterhalen. De uitkomsten van het politieonderzoek zullen naar verwachting verdere stappen van het OM bepalen.

Betrokkenen en het publiek zullen naar alle waarschijnlijkheid op de hoogte worden gesteld van verdere ontwikkelingen in deze zaak zodra het politieonderzoek is afgerond.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitieonderzoek naar strafklacht tegen regeringsleden naderen de voltooiing