Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Politieke partijen uitgenodigd voor COVID-19 bespreking met president Bouterse

Geplaatst

op

1240

Verschillende politieke partijen zijn uitgenodigd door president Desi Bouterse voor een onderhoud maandag. Er zal voornamelijk gesproken worden over de COVID-19 en de verkiezingen. Eerder zijn er per brief aan de president voorstellen gedaan over de verkiezingen en ook met het oog op COVID-19. Deze brief is afkomstig van het Anti- Fraude Platform Verkiezingen 2020. Dit is een samenwerking van oppositionele partijen.

Er is voorgesteld om de samenscholingsbeperking op te voeren naar 100. Dit zal dan per activiteit gelden. Ook de elektronische bewaking en beveiliging voor extra stembureau personeel is opgenomen in die brief. Om de logistieke organisatie voor de distributie van de Covid-19 PPE te stoomlijnen, kan een beroep worden gedaan op de politieke partijen, die deelnemen aan de verkiezingen. 

De volgende politieke partijen nemen deel in het Platfom: VHP, NPS, PL, ABOB, DOE, PALU, DA’91, DNL, Strei!, PRO, A20 en SPA. De leiding is in handen van Parlementariër Asiskumar Gajadien.- Culturu.com

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Arts zonder grens

Vraag Nederland geld. We hebben nog recht op ontwikkelings geld van 3 miljoen van Nederland. Wees niet trots en vraag dat geld. Is voor het volk niet voor de regering. Kan Nederland het niet over maken naar de bevolking waar de regering er niet bij kan. Een commissie die het voor het volk gebruikt vb voor inkoop medicijn. Of ziekenhuis.

Louise

Laat je stem horen waar rook is, is er vuur. Fictieve Onbekende inschrijvingen op adressen zonder medeweten van de bewoners op het adres. Het fraude apparaat van de ingekapselde NDP is actief. I am telling you

MiiatieEbrudu

Hopelijk eerlijke verkiezingen verlang naar rust en weder opbouw. Wil remigrerenAdvertentie

Suriname

Brug Stolkertsijver gesloten om toename COVID-19 in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

De orde- en veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, worden verscherpt. Ingaande vandaag is de brug te Stolkertsijver gesloten voor in- en uitgaand verkeer.

Het COVID-19 Crisis Management Team monitort de recente toename van positieve coronagevallen nauwgezet om zo goed als mogelijk controle te hebben over de situatie.

In Suriname zijn er gisteren twee personen positief getest op het COVID-19-virus, waardoor het aantal COVID-19-positieven komt op 14. Het land telt nu 4 actieve gevallen en 331 personen zijn in quarantaine. Een persoon is overleden, terwijl 9 genezen zijn verklaard.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Binnen enkele uren 14de COVID-19-geval in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

Voor vandaag alleen zijn twee personen positief getest op het COVID-19-virus. Enkele dagen terug was er ook al een geval. De teller positief geteste personen in Suriname staat op 14. Details over de laatste patiënt zijn niet bekend.

Een persoon uit Albina is op 27 mei positief getest op het virus. De situatie van de 13de persoon is stabiel. Hij is overgebracht naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica. De afdeling epidemiologie is nu bezig met verdere contact tracing van deze twee personen. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen