vrijdag 9 december 2022
30.2 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
2
(2)

Politieinspecteurs 2de klasse willen bevordering

lees ook ...

Pakkitow geeft dame van repliek

Stephano Biervliet (Pakkitow) gaf vandaag  een dame van repliek die vindt dat hij de filmpjes van de etende kinderen die donaties hebben gekregen via de organisatie  'Charity for life', niet op Facebo...

Een honderdtal Inspecteurs van Politie 2de klasse,  lichting 2014-2016, zouden vanmorgen hun ontevredenheid en teleurstelling over de bevordering van  Onderinspecteurs hebben geuit in een brief die is gestuurd  naar korpschef Roberto Prade, de minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi en naar President Chandrikapersad Santokhi. Zij vinden dat zij, Inspecteurs 2de klasse, buiten hun schuld om, al jaren niet  bevorderd zijn geworden.

De Surinaamse Politie Bond heeft voor de onderinspecteurs, die langer dan 10 jaren zijn achtergehouden gepleit, waardoor deze groep op maandag 30 november bevorderd wordt in de naast hogere rang. Deze groep mag een verkorte Inspecteursopleiding volgen.

In gevolge het gelijkheidsbeginsel wenst de groep Inspecteurs 2de klasse ook in de naast hogere rang bevorderd te worden. Zij stellen dat zij ook meegenomen willen worden bij de bevordering van maandag en vragen zich af waarom de bond niet ook voor hun is opgekomen want zij voeldoen aan alle kwalifcaties voor de bevordering.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitieinspecteurs 2de klasse willen bevordering