dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
3
(3)

Politiebond legt werk neer vanwege ontslag Hellings en Gentle

lees ook ...

Reorganisatie en transparantie van schoolvervoer afdeling Mi...

De afdeling Schoolvervoer van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) heeft de reorganisatie en transparantie van haar diensten geïnitieerd. Bushhouders die diensten verlenen aan ...

Sergio Gentle en Raoul Hellings, politieambtenaren die leiding gaven aan de protestgroep Organic die dagen en zelfs wekenlang de straat op gingen met honderden en zelfs duizenden mensen hebben na op non-actief gesteld te zijn geweest, ontslag gekregen.

Segio Gentle, Mielando Atompai en Raoul Hellings

De voorzitter van de Surinaamse politiebond Mielande Atompai, heeft politieambtenaren opgeroepen tot het in beraad gaan en de straten rond het assemblee gebouw, morgenochtend af te zetten.

Het Regio Bijstandsteam, de Motor Surveillancedienst en de Basispolitiezorg zullen  tot nader order geen diensten meer bieden. Ook het defilé van 25 november staat op losse schroeven, omdat het van de zijde van de politie niet door  gaat. Ook zijn alle politieopleidingen per vandaag stopgezet.

Bovenstaande besluiten zijn  genomen in een ALV in de grote hal van de politieacademie. De vergadering werd daarna verplaatst naar het DNA gebouw. De bond eist het terugdraaien van het ontslag van Gentle en Hellings.

Gentle riep de vakbonden op om de politiebond te ondersteunen. “Let me see your Motion,” riep Gentle.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitiebond legt werk neer vanwege ontslag Hellings en Gentle