vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Politiebond legt grieven voor aan waarnemend president

lees ook ...

04 oktober, dierendag

Vandaag, 04 oktober is het werelddierendag, die in het leven werd geroepen om de levensomstandigheden van dieren te verbeteren. Het is een dag waarop we nog meer ons goede hart laten zien voor elke di...

In de hoedanigheid van waarnemend president van de Republiek Suriname, heeft Ronnie Brunswijk het bestuur van de Surinaamse Politiebond (SPB) aangehoord. Het ging in deze om de kwestie van de benoeming van Shivanand Ramlall, directeur Nationale Veiligheid, tot commissaris van politie. Aan de voorzitter van de SPB, Mielando Atompai, heeft de waarnemend president aangegeven niet op de hoogte te zijn van de benoeming.

Wel zijn zaken besproken in de Raad van Ministers, maar nog niet goedgekeurd. Op verzoek van de waarnemend president werd deze kwestie aangehouden. Brunswijk hield de bondsvoorzitter voor betreffende kwestie reeds met het staatshoofd, die thans uitlandig is, te hebben besproken. Na terugkeer in Suriname zal de president de SPB te woord staan.

De SPB heeft de regering een ultimatum gesteld. Dit ultimatum verloopt op vrijdag 24 september om 10.00 uur. De eis van de SPB is het terugdraaien van de gewraakte benoeming.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitiebond legt grieven voor aan waarnemend president