dinsdag 21 maart 2023
23.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(2)

Politiebond komt president tegemoet in zaak Ramlall

lees ook ...

Seniorenburgers bespreken gezondheids- en veiligheidsproblem...

Seniorenburgers in Suriname ervaren problemen die hun veiligheid en gezondheid bedreigen. Tijdens een ontmoeting met president Chandrikapersad Santokhi heeft de Bond voor Belangbehartiging Gepensionee...

De algemene ledenvergadering van de politiebond heeft nu besloten om het staatshoofd tot 30 september om tien uur s’morgens de tijd te geven om de benoeming van Shivanand Ramlall tot politiecommissaris terug te draaien. Bij de benoeming van deze functionaris, die uit de politiedienst was, is een groot deel van de procedure overgeslagen. Eerder had de bond op een vergadering dinsdag als ultimatum gesteld, vrijdag 24 september om tien uur s’morgens.

Vice-president Ronnie Brunswijk, die ook niet gekend is in deze zaak, had de politiebond meegedeeld, dat Santhoki woensdag al terug zou zijn in het land. “We willen geen onrust in de samenleving, omdat we ook hiervan deel uitmaken. Maar er moet niet gesold worden met de belangen van onze leden”, aldus woordvoerder Revelino Eijk. De leden zijn nog steeds niet te spreken over de benoeming.

Het ultimatum voor vrijdag was tien uur ‘s morgens. “De president is nog in het buitenland en we weten dat het stormt in Amerika”, verduidelijkt Eijk de reden van de verschuiving van het ultimatum. “Ons standpunt blijft wel recht overeind en we hopen dat de regering tot inkeer komt”, geeft hij aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitiebond komt president tegemoet in zaak Ramlall