zondag 28 november 2021
31 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(2)

Politiebond komt president tegemoet in zaak Ramlall

lees ook ...

Stichting 1 voor 12 levert dertiende sociale woning op

Stichting 1 voor 12 heeft haar dertiende sociale woning opgeleverd. Het huis te Berlijn is bedoeld voor grootvader Macnack en Romano Martin, vader van acht minderjarige kinderen en wiens partner Mario...

De algemene ledenvergadering van de politiebond heeft nu besloten om het staatshoofd tot 30 september om tien uur s’morgens de tijd te geven om de benoeming van Shivanand Ramlall tot politiecommissaris terug te draaien. Bij de benoeming van deze functionaris, die uit de politiedienst was, is een groot deel van de procedure overgeslagen. Eerder had de bond op een vergadering dinsdag als ultimatum gesteld, vrijdag 24 september om tien uur s’morgens.

Vice-president Ronnie Brunswijk, die ook niet gekend is in deze zaak, had de politiebond meegedeeld, dat Santhoki woensdag al terug zou zijn in het land. “We willen geen onrust in de samenleving, omdat we ook hiervan deel uitmaken. Maar er moet niet gesold worden met de belangen van onze leden”, aldus woordvoerder Revelino Eijk. De leden zijn nog steeds niet te spreken over de benoeming.

Het ultimatum voor vrijdag was tien uur ‘s morgens. “De president is nog in het buitenland en we weten dat het stormt in Amerika”, verduidelijkt Eijk de reden van de verschuiving van het ultimatum. “Ons standpunt blijft wel recht overeind en we hopen dat de regering tot inkeer komt”, geeft hij aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitiebond komt president tegemoet in zaak Ramlall