donderdag 6 oktober 2022
26.1 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Politiebond en regering op een lijn

lees ook ...

Santokhi discusses old age pension gap with former Surinames...

President Chan Santokhi had a meeting on Wednesday with a delegation from The Umbrella Body Combating AOW Gap Surinam ex-Kingdom (HOOB) The delegation was led by the foundation chairman, Dennis Belfor...

De Surinaamse Politie Bond (SPB) heeft zich samen met een regeringsdelegatie gebogen over de rechtspositie en secundaire voorzieningen van de politie. Concreet is naar voren gekomen dat er gewerkt wordt naar een betere communicatie vanuit de regering. Dit zal worden gerealiseerd door een beter overlegstructuur.

Ook de recente benoeming van Shivanand Ramlall tot commissaris van politie is onder de loep genomen. Afgesproken is dat er een juridisch team kijkt naar de mogelijkheden voor een concrete juridische oplossing. De misverstanden zijn uit de weg geruimd waarbij de regering heeft aangegeven de communicatie voortaan open te houden, zodat zaken als deze zich niet langer voordoen.

President Chandrikapersad Santokhi heeft het verzoek gedaan aan het juridisch team om hem binnen een week van advies te voorzien. Het sterke juridisch team bestaat uit onder andere; Mielando Atompai, Revelino Eijk, de heer Steve Badri van het SPB-bestuur en Directeur Arun Hardien en Juridisch adviseur Prenobe Bissesur van het Kabinet van de President.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitiebond en regering op een lijn