Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Politieagent na aanrijding overleden in ziekenhuis

Geplaatst

op

De adspirant-agent van politie Prewish Jodha, die dinsdag door een auto werd aangereden en in coma lag, is vanochtend overleden in het ziekenhuis. Dinsdagavond is hij door een autobestuurder op de Oost-Westverbinding in het district Commewijne aangereden.

De politieagent was samen met een collega bezig met verkeerscontrole. Een auto kwam aangereden vanuit Albina gaande richting Paramaribo en reed de politieambtenaar aan.

Door die aanrijding is de politieman zwaar gewond geraakt. Hij heeft onder andere een arm- en beenfractuur opgelopen. Hij is voor medische behandeling opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo alwaar hij is komen te overlijden.

Ondanks de politieambtenaar een oranje fluorescerend vest aan had, verklaarde de 50-jarige autobestuurder dat hij de agent niet op tijd had gezien. De autobestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van hem in beslag genomen. Na verhoor is hij heengezonden.

De agent is de negende verkeersdode voor dit jaar.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Nieuws Report: Avondvierdaagse telt ruim 5200 deelnemers

Geplaatst

op

By

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel, BVSS, heeft vandaag een aanvang gemaakt met hun vijf en vijftigste avondvierdaagse. Dit jaar telt de
avondvierdaagse ruim 5200 deelnemers. Ondanks het onweer verschenen veel van de lopers en natuurlijk ook de passieve lopers op de been om van het grootste sport evenement van Suriname te genieten.

Lees verder

Suriname

Politie pakt 27 sexwerkers op

Geplaatst

op

By

De politie van regio Paramaribo heeft in de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 april opgetreden tegen commerciele sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat)en de Waaldijkstraat. Deze vrouwen, 19 in totaal, zijn aangehouden en ter voorgeleiding en overgebracht het politie bureau Geyersvlijt.

Zondagmorgen zijn de vrouwen door de politie heen gezonden. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het betreft vrouwen met de Surinaamse-en andere nationaliteiten. Het onderzoek met betrekking tot de status van de vreemdelingen hier te lande wordt voortgezet.

Een week eerder had de politie van het politie ressort Centrum ook opgetreden tegen travestieten in de omgeving van de Rooseveldkade. Ook zij zorgden voor verstoring van de openbare orde en rust. Daarbij waren 8 aangehouden die na afstemming met het Openbaar Ministerie ook zijn heen gezonden door de politie Deze travestieten zijn allemaal Surinamers en oefenen ook het oudste beroep ter wereld uit.

Lees verder

Meest gelezen