maandag 4 maart 2024
23 C
Paramaribo
6.8 C
Amsterdam
5
(1)

Politie zal streng optreden tegen ordeverstoorders

lees ook ...

Ricanaumofo bereikt mijlpaal met geasfalteerde weg

Het rijden naar Ricanaumofo wordt binnenkort een stuk aangenamer, aangezien de weg momenteel geasfalteerd wordt. Op zaterdag 24 februari 2024 vond de eerste oplevering van het geasfalteerde weggedeelt...

Vooral met de feestdagen leven vele burgers zich uit. Er mag na twee jaar weer vrij worden gefeest, omdat er geen lockdown is. Bij de politie zijn er echter wat klachten binnengekomen. Personen die de orde verstoren zullen streng worden aangepakt door de politie. Hier en daar is er luide muziek te horen. Zo zijn er een aantal gevallen van geluidsoverlast gemeld. Deze gevallen hebben zich zowel binnen als buiten Paramaribo voorgedaan. 

“Denk aan uw medemens, voornamelijk de seniorenburger. De signalen zijn ontvangen en de politie zal niet schromen conform de wetgeving te handelen. De mogelijkheid bestaat dat de geluidsinstallatie in beslag wordt genomen,” zegt politiewoordvoerder Milton Bisschop.

Hij benadrukt om orderverstorende handelingen achterweg te laten. Burgers die zulke zaken constateren mogen de Meldkamer van de politie contacten op het telefoonnummer 115.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie zal streng optreden tegen ordeverstoorders