woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
3.5
(2)

Politie zal feestgangers Suriname strenger controleren

lees ook ...

Suriname voorzitter legerbevelhebbers IMPACS

Tijdens de virtuele conferentie van de 26ste Permanente Caricom vergadering voor Politiechefs en Legerbevelhebbers op 18 februari 2021 heeft Suriname voor een jaar het voorzitterschap van het Permanen...

De politie zal de surveillance opvoeren. Er zal vooral streng worden gelet op de feestvierders, zegt Orlando Jacott van het Korps Politie Suriname. De problematiek van feestende ordeverstoorders moet de kop ingedrukt worden.

De surveillances zullen opvallend en onopvallend geschieden, zegt hoofdinspecteur Jacott. Waar de politie voorheen waarschuwingen gaf aan organisaties, zal nu overgegaan worden tot intrekken van vergunningen.

“Er is geen ruimte meer om te waarschuwen. Er is een tolerantiegrens. Ik denk dat wij de grens reeds hebben bereikt. Vergunningen worden ingetrokken en muziekinstrumenten worden ook in beslag genomen”, aldus hoofdinspecteur Jacott.

Op de vraag van een journalist waarom er niet bij alle feesten, ondanks het verbod op feesten vanwege de Covid-19-maatregelen, strak wordt opgetreden door de politie, reageert hij als volgt. “Wij maken geen onderscheid als wij moeten optreden,” zegt de hoofdinspecteur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie zal feestgangers Suriname strenger controleren