zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
3.5
(2)

Politie zal feestgangers Suriname strenger controleren

lees ook ...

Inheemsen staan op tegen overheid

Tijdens een informatiebijeenkomst van OSIP, de Organisatie van Samenwerkende Inheemse dorpen in Para, Wanica en Commewijne is men tot de conclusie gekomen, dat de inheemsen al lang genoeg wachten op e...

De politie zal de surveillance opvoeren. Er zal vooral streng worden gelet op de feestvierders, zegt Orlando Jacott van het Korps Politie Suriname. De problematiek van feestende ordeverstoorders moet de kop ingedrukt worden.

De surveillances zullen opvallend en onopvallend geschieden, zegt hoofdinspecteur Jacott. Waar de politie voorheen waarschuwingen gaf aan organisaties, zal nu overgegaan worden tot intrekken van vergunningen.

“Er is geen ruimte meer om te waarschuwen. Er is een tolerantiegrens. Ik denk dat wij de grens reeds hebben bereikt. Vergunningen worden ingetrokken en muziekinstrumenten worden ook in beslag genomen”, aldus hoofdinspecteur Jacott.

Op de vraag van een journalist waarom er niet bij alle feesten, ondanks het verbod op feesten vanwege de Covid-19-maatregelen, strak wordt opgetreden door de politie, reageert hij als volgt. “Wij maken geen onderscheid als wij moeten optreden,” zegt de hoofdinspecteur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie zal feestgangers Suriname strenger controleren