zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Politie Waldeck vordert rijbewijzen dronkaards in

lees ook ...

Santokhi en VN-secretaris-generaal Guterres zetten zich in v...

De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres, blikt positief terug op zijn bezoek aan Suriname. Tijdens een ontmoeting met president Chandrikapersad Santokhi op donderdag 21 septem...

De politie van het bureau Waldeck heeft op zaterdag 22 juli 2023 het rijbewijs van een autobestuurder ingevorderd, die onder invloed van alcohol een erf aan de Sidoredjoweg inreed, daarbij vernielingen aanbracht en door de politie naar het politiebureau werd overgebracht.

De dronkaard werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie (O.M.) is hij door de politie heengezonden.

In het ander geval heeft de politie van voornoemd politiebureau bij een aanrijding tussen twee personenauto’s in de avond van zaterdag 22 juli 2023 aan de Cassaveweg, het rijbewijs van de bestuurder B.G. ingevorderd die onder invloed deelnam aan het verkeer en op een bepaald moment ter hoogte van mast 3419 op de rijhelft van zijn tegenligger kwam, met als gevolg de aanrijding met materiële schade.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De veroorzaker werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn ontnuchterd werd hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie, heengezonden.

Het onderzoek in beide aanrijdingszaken zijn overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West. Het dossier wordt door Politiebureau Waldeck voor verdere afhandeling opgestuurd naar het O.M.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie Waldeck vordert rijbewijzen dronkaards in