maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

politie vordert 6 rijbewijzen in voor overtreding maximumsnelheid

lees ook ...

Docenten van avondopleiding in beraad voor betaling lesurenv...

Een aanzienlijk aantal parttime en enkele voltijdse docenten van de Avondopleiding voor de Akte van Hoofdonderwijzer AOH (Hoofdakte) heeft dinsdag besloten tot actie over te ...

Medewerkers van de Motor Surveillance Dienst (MSD) van de politie hebben op dinsdag 16 augustus tijdens verschillende verkeerscontroles in Paramaribo zes rijbewijzen van autobestuurders ingevorderd. Bij deze wegcontroles is er gebruik gemaakt van  de nieuwe snelheidsmeters, waarin de overheid heeft geïnvesteerd.

De automobilisten zijn ter zake overtreding van de maximale snelheid van 50 kilometer per uur proces-verbaal aangezegd. De ingevorderde rijbewijzen zijn inmiddels voor verdere afhandeling opgestuurd naar het parket.

De politie doet een beroep op weggebruikers om zich te houden aan de maximale snelheid op de openbare wegen. De politie stelt dat er ernstige maatregelen tegen overtreders getroffen zullen worden. Door rekening te houden met uw eigen veiligheid en met die van uw mede inzittenden en overige weggebruikers kan er veel leed en ellende voorkomen worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamepolitie vordert 6 rijbewijzen in voor overtreding maximumsnelheid