vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

politie vordert 6 rijbewijzen in voor overtreding maximumsnelheid

lees ook ...

Een aantal van 150 Ghanezen aanwezig op Marrondag

 Uit Ghana komen 150 gasten om ‘Afrika buiten Afrika’ mee te maken. Op 10 oktober werd 262 jaar geleden de eerste vredestraktaat tussen de Marrons en het koloniale bestuur getekend. Het ministerie van...

Medewerkers van de Motor Surveillance Dienst (MSD) van de politie hebben op dinsdag 16 augustus tijdens verschillende verkeerscontroles in Paramaribo zes rijbewijzen van autobestuurders ingevorderd. Bij deze wegcontroles is er gebruik gemaakt van  de nieuwe snelheidsmeters, waarin de overheid heeft geïnvesteerd.

De automobilisten zijn ter zake overtreding van de maximale snelheid van 50 kilometer per uur proces-verbaal aangezegd. De ingevorderde rijbewijzen zijn inmiddels voor verdere afhandeling opgestuurd naar het parket.

De politie doet een beroep op weggebruikers om zich te houden aan de maximale snelheid op de openbare wegen. De politie stelt dat er ernstige maatregelen tegen overtreders getroffen zullen worden. Door rekening te houden met uw eigen veiligheid en met die van uw mede inzittenden en overige weggebruikers kan er veel leed en ellende voorkomen worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamepolitie vordert 6 rijbewijzen in voor overtreding maximumsnelheid