zondag 26 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Politie voert toezicht op recreatieoorden in district Para op

lees ook ...

Onrust bij Huize Ashiana: “Personeel staking wegens rechtspo...

Het personeel van Huize Ashiana is in actie gekomen en heeft de poorten gesloten, waardoor niemand het terrein op of af kan. “Ik kan zelf niet naar binnen,” zei directeur Brenda van Daal van Huize Ash...

De politie is deze maand een strengere controle en verhoogde surveillance gestart op recreatieoorden in het district Para. Deze verhoogde waakzaamheid richt zich specifiek op personen die de huisregels van de oorden negeren en het plezier van anderen verstoren.

Bovendien worden er op diverse locaties intensieve verkeerscontroles uitgevoerd, omdat velen na hun recreatieverblijf onder invloed achter het stuur kruipen, wat het weggebruik voor anderen gevaarlijk maakt door hoge snelheden. De politie benadrukt steeds weer: ‘Glaasje op, laat je rijden.’

De opvoering van de verhoogde surveillance heeft ook te maken met de drukte in verband met de schoolvakantie. Vanwege de hitte in het land bezoeken vele burgers de vakantieoorden om gebruik te kunnen maken van het water en om te ontspannen.

Mocht er informatie binnenkomen over het gebruik en/of de verkoop van drugs op de recreatieoorden, dan verzekeren wij dat er krachtig zal worden opgetreden tegen degenen die hierbij betrokken zijn. Veiligheid staat voorop voor onze politieagenten.

Door tijdig contact met ons op te nemen en relevante informatie te verstrekken, kunnen we samen Suriname veilig houden. Aarzel dus niet om de politie tijdig op de hoogte te brengen, meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie voert toezicht op recreatieoorden in district Para op