woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
1
(1)

Politie voert invallen uit op zoek naar voortvluchtige Bouterse en Dijksteel

lees ook ...

Dichter S.Sombra kreeg kompe buku voor zijn 85ste jaar

Onlangs 13 februari mocht de bekende Coroniaanse Sranantongo dichter Stanley Slijngard meer bekend als S.Sombra zijn 85ste verjaardag op bijzondere wijze herdenken. De activiteiten van de Sombra Neti ...

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een gemengde eenheid van de Surinaamse politie invallen uitgevoerd op verschillende locaties in Suriname, op zoek naar de voortvluchtige veroordeelden Desi Bouterse en Iwan Dijksteel.

Volgens berichten werd er een huiszoeking uitgevoerd bij de verdachte Dijksteel aan de Arnoldstraat, maar deze bleek niet aanwezig te zijn. Ook bij de woning van de voormalige president aan de Patrijsstraat op Leonsberg werd een huiszoeking verricht, maar zonder het gewenste resultaat.

Marcel Oostburg, die beelden van een inval deelde, meldde dat bijna vijftig politieagenten betrokken waren bij de inval bij Bouterse. De ex-legerleider bleek echter niet aanwezig te zijn; volgens de Surinaamse nieuwssite SRHerald bevindt Bouterse zich momenteel onder zware beveiliging in een zorginstelling. De twee voortvluchtige verdachten moesten zich vorige week melden om hun straf uit te zitten, maar zijn spoorloos verdwenen. Zoals gebruikelijk zal er binnenkort waarschijnlijk een officiële opsporingsoproep voor beide verdachten worden uitgegeven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie voert invallen uit op zoek naar voortvluchtige Bouterse en Dijksteel