zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Politie vist lichaam van 10-jarige jongen op uit Marowijnerivier

lees ook ...

Horatio Indiaan, waarnemend hoofd bij ATV

Na dertig dienstjaren is Horatia Indiaan vanaf april, dit jaar aangesteld als waarnemend hoofd van de televisiezender Algemene Televisie Verzorging.  Hij kent de mediawereld als geen ander, omdat hij ...

De politie van het bureau Albina heeft op 25 april het lichaam van de 10-jarige S.M. uit de Marowijnerivier opgevist. Het tragische incident vond plaats nadat het slachtoffer op woensdag 24 april 2024 met vrienden aan het zwemmen was in de rivier en plotseling verdween in de diepte.

Volgens het voorlopige onderzoek van de politie hadden S.M. en drie andere jongens uit de omgeving zich naar de rivier begeven om te zwemmen. Op een gegeven moment verlieten de andere jongens het water om wat fruit te eten op enkele houtblokken, terwijl S.M. nog aan het zwemmen was. Op camerabeelden is te zien hoe S.M. meerdere keren van een houten brug in het water sprong, maar bij de laatste sprong niet meer boven water kwam.

De vrienden dachten aanvankelijk dat S.M. uit het water was gekomen, maar toen ze hem niet konden vinden, alarmeerden ze de politie. Ondanks een directe zoekactie door de politie kon het lichaam van S.M. niet meteen worden gevonden. In de ochtend van 26 april 2024 werd het levenloze lichaam van S.M. in de Marowijnerivier gezien en opgevist.

Een arts heeft officieel de dood van S.M. vastgesteld. Op bevel van het Openbaar Ministerie is het lichaam van S.M. overgedragen aan de nabestaanden. De politie zal het incident verder onderzoeken om de omstandigheden rondom het tragische overlijden van S.M. te verduidelijken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie vist lichaam van 10-jarige jongen op uit Marowijnerivier