vrijdag 2 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
4
(1)

Politie verwijdert illegale marktventers binnenstad Paramaribo

lees ook ...

Geboorte aangiften 19de en 20ste eeuw nu online

Het Nationaal Archief heeft geboorteaangiften van Surinamers uit de 19de en 20ste eeuw online gezet. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de hulp van honderden vrijwilligers. Het eerste deel van...

Illegale marktventers die zich ophielden op de kruising van de Saramacca- en de Dr. Sophie Redmondstraat zijn dinsdag door de politie van het ressort Centrum verwijderd. Dit is gebeurd na herhaaldelijke waarschuwingen in het kader van ordening van de binnenstad. De overtreders hebben een proces-verbaal ontvangen en hun goederen zijn in beslag genomen.

De aanwezigheid van illegale marktventers op de kruising van de Saramacca- en Dr. Sophie Redmondstraat brengt niet alleen de openbare orde in gevaar, maar vormt ook een ernstige bedreiging voor de verkeersveiligheid. De voetgangers worden namelijk gedwongen om op de rijbaan te lopen, wat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Sommige overtreders gaan zelfs zo ver dat ze tafels op de rijbaan plaatsen om hun goederen te verkopen.

De politie verzoekt de illegale venters met klem om hun goederen niet op of langs de openbare wegen te verkopen. In plaats daarvan wordt er op gewezen dat er legale mogelijkheden zijn om geld te verdienen. De politie zal de controle in de binnenstad regelmatig opvoeren en als de illegale venters geen gehoor geven aan deze oproep, zal er tegen hen worden opgetreden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie verwijdert illegale marktventers binnenstad Paramaribo