maandag 15 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
4
(1)

Politie verwijdert illegale marktventers binnenstad Paramaribo

lees ook ...

Een nieuwe vakcentrale

Er bestaan plannen om binnenkort een nieuw vakcentrale in het leven te roepen. PWO, CLO, de Moederbond, C-47, COL en OSAV zijn bestaande vakcentrales. De vakbondsleiders Lloyd Pool (Academisch Ziekenh...

Illegale marktventers die zich ophielden op de kruising van de Saramacca- en de Dr. Sophie Redmondstraat zijn dinsdag door de politie van het ressort Centrum verwijderd. Dit is gebeurd na herhaaldelijke waarschuwingen in het kader van ordening van de binnenstad. De overtreders hebben een proces-verbaal ontvangen en hun goederen zijn in beslag genomen.

De aanwezigheid van illegale marktventers op de kruising van de Saramacca- en Dr. Sophie Redmondstraat brengt niet alleen de openbare orde in gevaar, maar vormt ook een ernstige bedreiging voor de verkeersveiligheid. De voetgangers worden namelijk gedwongen om op de rijbaan te lopen, wat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Sommige overtreders gaan zelfs zo ver dat ze tafels op de rijbaan plaatsen om hun goederen te verkopen.

De politie verzoekt de illegale venters met klem om hun goederen niet op of langs de openbare wegen te verkopen. In plaats daarvan wordt er op gewezen dat er legale mogelijkheden zijn om geld te verdienen. De politie zal de controle in de binnenstad regelmatig opvoeren en als de illegale venters geen gehoor geven aan deze oproep, zal er tegen hen worden opgetreden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie verwijdert illegale marktventers binnenstad Paramaribo