woensdag 17 augustus 2022
31 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
5
(1)

Politie verwijdert feestgangers en deelt boetes uit

lees ook ...

Suspect 978 kilos of cocaine free; drug lords invisible

Curtis P. was released Monday evening. He had been charged with 978 kilograms of cocaine intercepted at the Jules Sedney Harbor complex in February 2017. His lawyer Maureen Nibte confirms the release ...

Op verschillende locaties in Paramaribo en Wanica heeft de stootgroep assistentie verleend om feestgangers van de plekken te verwijderen. In deze gaat het om discotheken, pensions, huisfeestjes en het Veerplein aan de Waterkant. Bij die acties heeft de stootgroep in totaal 38 personen een bestuurlijke boete aangezegd. Het politieoptreden was tijdens lockdownuren.

Verder zijn er in het weekend ook enkele invallen gepleegd door andere
politieambtenaren, waarbij de stootgroep ook de nodige assistentie moest verlenen. In deze gaat het om de welbekende locaties zoals post 1 te Latour,
Nieuwweergevondeweg, Drambrandergracht en de kruising Hoge-Hofstraat. Het
gelukte de wetsdienaren geen aanhoudingen te verrichten, aangezien de verdachten voor de komst van de politie de plekken reeds hadden verlaten.

Wel zijn er geringe hoeveelheden aan marihuana, xtc-pillen, cocaïne, digitale weegschalen, verpakkingsmateriaal, schaar en handboeien aangetroffen op de verschillende locaties aangetroffen en in beslag genomen. Het verderfelijk spul en de overige attributen zijn gedeponeerd op het politiebureau.

Verder heeft de stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS) in het weekend van 10 december tot en met de vroege ochtend van 13 december, tijdens verkeerscontroles bestuurders gecorrigeerd en geverbaliseerd. Daarbij zijn er in totaal 23 voertuigen gecontroleerd, waarbij één persoon die een overtreding beging, beboet is. De verkeersovertreder heeft de boete terstond buiten proces afgehandeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie verwijdert feestgangers en deelt boetes uit