dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
5
(1)

Vermiste politieagent, dood in kofferbak gevonden

lees ook ...

DNA leden lopen stage in Nederland

Vijf medewerkers van het Surinaams parlement lopen van 11 tot en met 30 september 2023 stage bij de Tweede Kamer ten behoeve van de capaciteitsversterking van De Nationale Assemblée (DNA) maar vooral ...

In de avond van dinsdag 31 mei heeft de politie het ontzielde lichaam van de gewezen Onderinspecteur van politie, Payton Tosari (30) in de kofferbak van zijn voertuig aan de Trombonestraat ter hoogte van de Orgelstraat aangetroffen.

Eerder op die dag werd er door de familie van de overledene aangifte van vermissing gedaan op de afdeling Kapitale Delicten. Naar zeggen van de familie was Payton op maandag 30 mei omstreeks 09.30 uur van huis vertrokken met onbekende bestemming. Telefonisch contact met hem lukte ook niet, aangezien zijn mobiele telefoon was uitgeschakeld.

Na een onderzoek door de politie is het voertuig van Payton omstreeks 19.55 uur op de bovenvermelde locatie onbeheerd aangetroffen. Het ontzielde lichaam van Payton in de kofferbak van zijn auto gevonden. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gebracht. Het wapen van de overledene is inmiddels terecht.

De 27-jarige verdachte Raynel B. werd in deze zaak aangehouden door de afdeling kapitale delicten en werd na afstemming met het Openbaar Ministerie (O.M.) in verzekering gesteld. Het is niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen in deze zaak zullen worden verricht.

Het ontzielde lichaam van Payton is in opdracht van het (O.M.) ter obductie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVermiste politieagent, dood in kofferbak gevonden