dinsdag 2 maart 2021
24.2C
Paramaribo
9.1C
Amsterdam
0
(0)

Politie verscherpt controle bij nachtclubs

lees ook ...

Jongedame verwondt zichzelf met scherp voorwerp

Een19-jarige dame heeft gisteravond geprobeerd met een scherp voorwerp de hand aan zichzelf te slaan. Zij sneed haar pols met een scherp voorwerp door, waarna onmiddellijk daarna, de politie van Livor...

Nachtclubeigenaren die de Covid-19-regels als hun laars lappen zullen voor de consequenties moeten instaan. De politie zal gedurende de lockdownperiode de controle bij de nachtclubs verscherpen.

Het is gebleken dat ondanks de Covid-19-maatregelen er toch nachtclubs zijn die tijdens de lockdownuren klanten toelaten en deze binnen verscholen worden gehouden. De nachtclubhouders houden zogenaamd de poorten gesloten en via het camerasysteem wordt er dan nagegaan wie zich allemaal bij de poort aanmelden.

Als het om klanten gaat, worden deze dan door de security guard of wachter doorgelaten, waarna de poort weer op slot wordt gedaan.

Tegen nachtclubhouders en of eigenaren die op deze overtreding betrapt worden, zal er heel streng worden opgetreden. De politie zal er niet voor schromen overtreders te beboeten en de vergunning te laten intrekken door de districtscommissaris.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie verscherpt controle bij nachtclubs