vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
3.3
(4)

Politie vermoedt zelfmoord Walter Bouterse

lees ook ...

Parmessar believed Santokhi would declare his candidacy

The National Democratic Party (NDP) faction had anticipated yesterday's address by the president to the state's top college. Regrettably, this once more proved to be untrue. He "hit" the previous admi...

Het ontzielde lichaam van de dinsdagmiddag dood aangetroffen Walter Bouterse is in beslag genomen. De politie vermoedt dat de kleinzoon van de gewezen president Desi Bouterse zelfmoord heeft gepleegd. Zijn lichaam is in de woning op het bed aan de Bazaltstraat in Paramaribo-Noord aangetroffen met een schot door het hoofd. Het wapen is naast hem aangetroffen.

De reden voor deze daad is niet bekend. Of het wapen van hem is, is ook nog onbekend. Een familielid dat hem telefonisch probeerde te bereiken is naar de plek gereden. Op de locatie aangekomen zou hij weer hebben geprobeerd contact te krijgen. Dat lukte niet. Hij trof het ontzielde lichaam aan en heeft de politie ingeschakeld.

Diverse politie-eenheden waren dinsdagmiddag op de locatie aanwezig. Het lichaam is afgevoerd naar het mortuarium en in beslag genomen. Om privacy redenen is de politie niet dieper op de zaak ingegaan. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Een groep mensen had zich in de middaguren verzameld nabij de woning.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie vermoedt zelfmoord Walter Bouterse