Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Politie Suriname vraagt mee te helpen asociaal en crimineel gedrag te bestrijden

Geplaatst

op

Kps Logo 300x150

In navolging van wat asociale personen  in andere gebieden in Suriname doen is gebleken dat er na-apers in Moengo zijn.

In Moengo plaatste men onlangs een lat met spijkers dwars onder een zandweg waarover een pro wagen reed met het gevolg dat beide voorbanden doorboord werden.

De politie vraagt aan de plaatselijke gemeenschappen om mee te helpen dit asociaal en crimineel gedrag te  bestrijden. Men kan dat doen door alvast hun afkeuring over dat gedrag  kenbaar  te maken aan: gezinsleden, familie leden, vrienden en kennissen.

Bel de politie en geef door de straatnaam en de plek waar  zo’n plank met spijkers onder de weg verstopt heeft. Het is bij het doorgeven van de informatie goed om ook door te geven  ter hoogte van welk huisnummer of locatie die plank met spijkers onder het zand verstopt is. U mag anoniem bellen naar de plaatselijke politie of op het alarmnummer 115 van  de politie Comment Center.

Het is in een ieders belang dat de politie beschikt over pro wagens die  in rijbare staat verkeren. Als de banden van de pro wagen lek is op het moment dat u de politie hard nodig heeft zal de politie niet snel ter plaatse kunnen komen met alle gevolgen van dien.

Bron: Korps Politie Suriname

4 Reacties

4
Reageer op dit artikel

1000
Wiskey

De mens is koppig. Mensen waarom beseffen jullie niet dat dit voor eigenbelang is. Laat de politie hun werk goed doen. Voor zulke criminelen moeten hoge boete opgelegd worden en ook cel straf.

Yordi

Mensen die dit doen zijn rovers. Ze willen mensen roven die met pech aan de kant komen te staan. Is een val. Dan kunnen ze Iedereen beroven. Daarom moet de politie deze mensen opruimen.

Dotveba

Politie moeten meer macht krijgen
Ook helikopters om te kunnen vechten tegen criminelen. Suriname moet zo tourist vriendelijk worden.

Arturo

De maatregelen moeten opgericht zijn om mensen bewust te maken over gevolgen van hun gedrag.
Maar niet om ze af te schrikken.
Het is een mentaliteit probleem.
Laat de overheid en de politie nagaan hoe de bevolking beter op te voeden/ corrigeren maar niet voortdurend vader spellen door te slaan of bang te maken.
De wet geeft hun niet de bevoegdheid dat te doenAdvertentie

Suriname

Suriname noteert 12e COVID-19-geval

Geplaatst

op

Breaking News

In Suriname is de twaalfde positieve case van COVID-19 gemeld. Het zou gaan om een werker uit de Surinaamse goudvelden. Het nieuws is zojuist geplaatst op de COVID-19-website.

De man is op 25 mei in de avond vanuit Frans-Guyana per boot afgereisd naar Albina, deelt het ministerie van Volksgezondheid mee. 

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Regering: Waarnemers OAS en Caricom blijven langer in Suriname

Geplaatst

op

Unnamed (2)

De regering van Suriname heeft laten weten dat de waarnemers van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) en de Caricom langer in Suriname zullen blijven. Het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) heeft vandaag de mededeling ontvangen.

Het langer blijven heeft temaken met het afhandelen van het verkiezingsproces. De processen- verbaal in Paramaribo zullen twee dagen in beslag nemen om afgerond te worden. Daarom is het volgens de regering belangrijk dat de internationale waarnemers het proces kunnen blijven volgen en zo een rapport kunnen uitbrengen.

De missie zou aanvankelijk vandaag uit Suriname vertrekken. – Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen