Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Politie Suriname onderschept drugslijn van Suriname naar Amsterdam

Geplaatst

op

door

Surinam Airways is flink in verlegenheid gebracht nadat de politie in Suriname een drugslijn tussen Johan Adolf Pengel International Airport en Schiphol in Amsterdam heeft opgerold. Personeel van de vliegtuigmaatschappij zou hierbij betrokken zijn geweest.

Naar verluid is een hooggeplaatste medewerker van de luchtvaartmaatschappij aangehouden. Vier andere mannen zijn tevens opgepakt en vastgezet in verband met cocaïnesmokkel naar Nederland. Momenteel wordt nog onderzocht of er mogelijk meer betrokkenen zijn.

De zaak kwam aan het rollen nadat tijdens een reguliere controle blokken met cocaïne werden gevonden in een bagagecontainer van KLM. De drugs zaten verstopt in een dubbele bodem en het ging destijds om 63 kilogram. Het onderzoek loopt nog en meer aanhoudingen in verband met cokesmokkel in dubbele bodems worden niet uitgesloten.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Wesley

waar er gewerkt word zal er altijd geprobeerd worden een slag te slaan. en als de kans er is zal iemand het proberen. het is akka of baka.in dit geval akka… maar wie weet hoeveel keren het al gelukt is. snel geld maken zeggen ze dan.

Wesley

waar er gewerkt word zal er altijd geprobeerd worden een slag te slaan. en als de kans er is zal iemand het proberen. het is akka of baka.in dit geval akka… maar wie weet hoeveel keren het al gelukt is. snel geld maken zeggen ze dan.Advertentie

Suriname

Video Report: AIPS dag 2

Geplaatst

op

door

De Surinaamse sportjournalisten die zich in Columbia bevinden voor de AIPS Games hebben vandaag hun eerste medailles in de wacht gesleept.

Ivan Summerville behaalde op het onderdeel 200  m sprint de zilveren plak met een tijd van 13.55 gevolgd door Earnie Eenig met een tijd van 13.83. De winst ging naar de Columbiaan Dairo Perez met een tijd van 12.76. Dairo heeft de race 4 jaar achter elkaar gewonnen. Summerville nam voor het eerst deel aan een atletiekonderdeel terwijl Eenig bij d vorige editie ook op de derde plaats eindigde. Marciano Zalman nam deel op het onderdeel 1500 m. Daarbij eindigde hij op de derde plaats. Hij liep de afstand met een tijd van 7.55.50. De Surinaamse atleten komen morgen weer kn actie. Ivan Summerville en Earnie Eenig op de 200 m sprint en Marciano Zalman op de 8p0 m en balwerpen. 

Voorwat het onderdeel zaalvoetbal betreft maakte Suriname een valse start. Na eenruststand van 1-3 ging Suriname met 13-1 ten onder. De enige treffer vanSuriname kwam op naam van Ivan Summerville. Vandaag komt Suriname uit tegenMexico die gisteren van Argentinie verloor. Vrijdag speelt Suriname tegenArgentinie

Lees verder

Suriname

Video Report: AIPS dag 1

Geplaatst

op

door

Op dinsdag is er in Floridablanca, Columbia een aanvang gemaakt met de AIPS Games waaraan sport journalisten van verschillende landen aan deelnemen.

Suriname kwam op dag 1 in actie met het onderdeel pool. Het lukte aan de vertegenwoordigers van Suriname , Marciano Zaalman en Rasjied Sultan zich na elk 3 partijen zich te plaatsen voor de laatste 6. Vandaag komen beide weer in actie.

Lees verder

Meest gelezen