vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Politie stootgroep voert roadblock uit

lees ook ...

Consultancy vacature DNA

Na goedkeuring van de conceptwet 'Collectieve Rechten InheemseĀ  š¯—²š¯—» š¯—§š¯—暯—¶š¯—Æš¯—®š¯—¹š¯—² š¯—©š¯—¼š¯—¹š¯—øš¯—²š¯—»' door De Nationale AssemblĆ©e, zullen voor de implementatie oftewelĀ ondersteuning van die Wet, vier ontwerpwetten gecon...

Afgelopen weekend, op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023, heeft de stootgroep van Regio Paramaribo inspanningen geleverd om de surveillance te versterken. Op diverse locaties in Paramaribo-Noord en Zuid werden roadblocks opgezet. Tijdens deze operatie werden verschillende overtredingen geconstateerd.

Bij de Coesewijnestraat werd intensief gesurveilleerd, en na een melding van illegale bromfietsraces werden 25 bromfietsers staande gehouden in het noordelijke deel van de stad. Van deze groep konden 11 personen geen geldige bromfietspapieren tonen. Deze voertuigen werden vervolgens met een sleepwagen naar een bergingslocatie vervoerd. Daarnaast werden drie autobestuurders aan de Wilhelminastraat aangesproken vanwege geluidsoverlast.

In totaal zijn er 28 processen-verbaal opgesteld: 7 voor automobilisten die geen geldig rijbewijs konden tonen en 21 voor bestuurders die zogenaamde micaplaten op hun voertuigen hadden aangebracht. Daarnaast werden er 14 voertuigen doorzocht op wapens en drugs.

De politie roept alle weggebruikers, met name automobilisten, op om zich strikt te houden aan de geldende verkeersregels. Het is belangrijk om rekening te houden met de toegestane maximumsnelheden op de wegen. De controles zullen onverminderd worden voortgezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws Ā»

meest gelezen

HomeSurinamePolitie stootgroep voert roadblock uit