maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

Politie sluit supermakten die 02 uur in de ochtend nog open waren

lees ook ...

Directoraat Sportzaken ondertekent samenwerkingsverband met ...

Het directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft deelgenomen aan het Suriname Economic and Trade Cooperation seminar van China (Guangdong). Diverse organis...

Een gemengd eenheid van de politie heeft in de vroege ochtend van zondag 29 januari 2023 op twee locaties aan de Pater Weidmanstraat kordaat opgetreden tegen twee supermarkthouders op no. 90 en no. 56. De supermarkten waren rond 02.00 uur in de ochtend nog open voor het publiek.

Op no 90, bleek er een enorme drukte te zijn van automobilisten in de nabijheid van de winkelier die zorgden voor ernstig geluidsoverlast. De politie heeft de groep orde verstoorders verwijderd van de plaats. De vergunningen van de winkeliers zullen worden doorgeleid naar de Districtscommissaris en de waarnemend Procureur-Generaal, met een proces verbaal.

De politie is vaker geconfronteerd met klachten over deze supermarkten die tot laat na sluitingstijd, nog open zijn voor het publiek. Hierdoor ‘hangen’ er dan veel mensen in de nabijheid. De stootgroep heeft ook opgetreden tegen ordeverstoorders aan de Wilhelminastraat.

De politie waarschuwt ordeverstoorders en degenen die zorgen voor geluidsoverlast dat hun vertier de buurtbewoners geen overlast mag bezorgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie sluit supermakten die 02 uur in de ochtend nog open waren