vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
0
(0)

Politie sluit supermakten die 02 uur in de ochtend nog open waren

lees ook ...

130 lijnbussen in Suriname gecontroleerd; 13 vergunningen in...

Op 23 en 24 maart 2023 zijn er op de Indira Gandhiweg in Suriname controles uitgevoerd op lijnbussen met medewerking van de busdienst van het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT). ...

Een gemengd eenheid van de politie heeft in de vroege ochtend van zondag 29 januari 2023 op twee locaties aan de Pater Weidmanstraat kordaat opgetreden tegen twee supermarkthouders op no. 90 en no. 56. De supermarkten waren rond 02.00 uur in de ochtend nog open voor het publiek.

Op no 90, bleek er een enorme drukte te zijn van automobilisten in de nabijheid van de winkelier die zorgden voor ernstig geluidsoverlast. De politie heeft de groep orde verstoorders verwijderd van de plaats. De vergunningen van de winkeliers zullen worden doorgeleid naar de Districtscommissaris en de waarnemend Procureur-Generaal, met een proces verbaal.

De politie is vaker geconfronteerd met klachten over deze supermarkten die tot laat na sluitingstijd, nog open zijn voor het publiek. Hierdoor ‘hangen’ er dan veel mensen in de nabijheid. De stootgroep heeft ook opgetreden tegen ordeverstoorders aan de Wilhelminastraat.

De politie waarschuwt ordeverstoorders en degenen die zorgen voor geluidsoverlast dat hun vertier de buurtbewoners geen overlast mag bezorgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie sluit supermakten die 02 uur in de ochtend nog open waren