donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
5
(1)

Politie schoot verkeerde man neer

lees ook ...

Problemen rijstsector aangepakt

Het Dagelijks Bestuur (DB) van het platform Rijstsector, heeft op woensdag 22 maart jongstleden in het kader van de uitvoering van de actiepunten, gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van de bela...

Sanchez T, alias legalize of Aliga wordt al enige tijd opgespoord door de politie. Rodney K bevond zich in zijn gezelschap toen het Regio bijstandsteam Midden arriveerde te Paranam.  Het tweetal koos het hazepad, en sloeg geen acht op de sommatie van de politie om te blijven staan. De manschappen schoten daarna gericht volgens de informatie van de politie. Buurtbewoners zeggen in een bekende televisieprogramma, dat er geen waarschuwing was van de politie.

Rodney k, die geraakt werd wordt niet(langer) als verdachte aangemerkt. Hij wordt nu in het Academisch Ziekenhuis verpleegd, en zal daarna ook niet in verzekering worden gesteld. Sanchez T, die wordt gezocht voor een woninginbraak te Afobaka wist te ontkomen.

Dorpsbewoners kwamen door het bovenstaande in actie en barricadeerden de weg. Rodney A werd met de politievoertuig naar het bureau vervoerd en van daaruit met de ambulance naar de spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Minister Kenneth Amoksi begaf zich naar de plek, en kort daarna werd de barricade opgeheven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie schoot verkeerde man neer