maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Politie Regio West doet haar best

lees ook ...

Landbouwtentoonstelling en beurs door SAMAP ter bevordering ...

Om Surinaamse producten een betere positie op de handelsmarkt te geven, organiseerde het Suriname Agriculture Market Access Project (SAMAP) een landbouwtentoonstelling en beurs in samenwerking met het...

De politie van regio West stelde op vrijdag 08 juli een onderzoek in bij een
winkel aan de Sardaweg. Daarbij werden een partij illegale sigaretten en een partij illegale alcoholische dranken in beslaggenomen. In de woning van een  winkelier aan de Radjaramweg werden 72 pakken illegale sigaretten in beslaggenomen. Beide winkeliers werden aangehouden.

Bij een mini roadblock in de vroege ochtend van zaterdag 09 juli aan de Ir. Ataoellahweg zijn er tijdens de controle in een personenauto 12 grote kartonnen dozen met medicamenten aangetroffen en in beslaggenomen. De bestuurder Iswardath B. en zijn bijrijder Rajpaul S. die onderweg waren naar Paramaribo zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn Iswardath, Rajpaul en de winkelier van de in beslagname van de partij illegale sigaretten en alcoholische dranken in verzekering gesteld. De andere winkelier werd in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen. Na een fikse boete in SRD te hebben betaald is hij heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie Regio West doet haar best